Mag ik het recept?

Mag ik het recept_cover

Onder het motto ‘People who love to eat are always the best people’ (Julia Child) bracht Uitgeverij Unieboek een ‘boek’ uit met weinig vaste inhoud en alle ruimte om je eigen favoriete recepten te verzamelen.

Appelkruimeltaart en lasagne staan er al in, verder staat het de bezitter van dit boek geheel vrij om erin te schrijven of te plakken. Verzamel de allerlekkerste recepten van collega’s, vrienden of workshops of opleidingen die je volgde en stel zo je eigen receptenboek samen.

Mag ik van jou je lievelingsrecept? Je herinnert je nog levendig die ene taart of maaltijd van je moeder, opa of vriendin. Of je volgde een workshop of hoorde goede tips tijdens een kookdemonstratie, alles kan in dit boekje. Stel vanaf nu altijd de vraag: ‘Mag ik het recept?’ en verzamel jouw favorieten.

Zo maak je een heel persoonlijk en uniek receptenschrift. Je kunt ‘m als versspecialist zelf gebruiken, maar uiteraard ook met wat eigen recepten erin aan je beste klanten cadeau doen. 

Mag ik het recept? is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Mag ik het recept? | ISBN: 9789000367023 | Prijs: 12,50

Dossiers
Lees ook
Niets zo moeilijk als veranderen

Niets zo moeilijk als veranderen

Mensen hebben doelen nodig: ze wijzen de weg, geven energie, stimuleren actie, vergroten ons doorzettingsvermogen en stimuleren creativiteit. Vaak vraagt het bereiken van een doel om een gedragsverandering. En hoe je díe daadwerkelijk doorvoert, beschrijft Ben Tiggelaar in zijn nieuwste boek De Ladder.

Vier de misser van de maand

Vier de misser van de maand

De kans dat jij geboren zou worden, was praktisch nul. Eén op de tien tot de 2.685.000ste, om precies te zijn. De kans dat je zult sterven, is honderd procent. Grote vraag is: wat doe je in de tussentijd? Wie wil je zijn? Wat wil je hebben? Wat wil je nalaten? Helemaal geen ingewikkelde vragen, volgens auteur, coach en entertrainer Jan van Setten.

Chocolademousse - Op basis van pâte à bombe

Chocolademousse - Op basis van pâte à bombe

Een goede chocolademousse is luchtig, niet te vet en heeft een uitgesproken chocoladesmaak. Uiteraard zijn er verschillende bereidingen en toepassingen mogelijk. Dit recept, op basis van pâte à bombe (luchtige eidooier met suiker) is een goed basisrecept waarmee je verschillende mogelijkheden hebt. Je kunt de chocolade eenvoudig aanpassen naar je eigen...

accountmanager zuid-west Nederland

accountmanager zuid-west Nederland

In deze functie ben je de schakel tussen de supermarktwinkels en het hoofdkantoor van een van de Retail klanten. Je richt je op het behouden en uitbouwen van omzet,...

Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Ben jij een echt koekenbakker en wil je aan de slag in een mooie en de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van...

Filiaalleider bakkerijwinkel (zero waste)

Filiaalleider bakkerijwinkel (zero waste)

Naast het vele klantcontact en het actief meewerken in de winkel vallen de volgende taken ook in jouw functiepakket: coachen en motiveren van jouw team op de werkvloer...