Machines, chocola en ijsbolletjes op Bakkersvak

De Graaf Bakeries

Het is alweer de laatste dag van Bakkersvak! Bezoekers kunnen weer veel inspiratie op doen op deze beurs. De vele exposanten, demonstraties, wedstrijden en de presentaties in het praktijklokaal, er is voldoende te beleven. Wij maakten een rondje over de beurs en zagen onder andere ijsbolletjes, chocola, voetballen en machines.

De Graaf Bakeries

De stand van De Graaf Bakeries trekt de aandacht vanwege de voetballen. Het bedrijf viert het dertig jarig bestaan op Bakkersvak. Hun vijf toppers staan in de spotlights. Klanten die vijf toppers bestellen krijgen een bal, waarmee ze op het doel in de stand kunnen schieten. Schieten ze raak, krijgen ze korting.

 

Minimelts

Minimelts Bakkersvak 2020

Nieuw op Bakkersvak zijn de Minimelts, kleine ijsballetjes gemaakt met stikstof. Hierdoor bevriest het product snel, waardoor de rijke smaak aanwezig blijft zonder lucht of water in het ijsballetje. Je kunt ze zo eten, maar ook gebruiken als decoratie. De Minimelts worden al verkocht in Duinrell, maar het bedrijf wil graag verder uitbreiden in Nederland. “Bakkersvak leek ons een goede plek om de mensen kennis te laten maken met The Ice Cream Dream”, aldus eigenaar Edgars Fridrihsons.

 

Spronk Bakkerijmachines

Spronk Bakkerijmachines staat op de beurs met verschillende machines, waaronder een taartensnijder. De bakker bepaalt zelf het aantal stukken en de snelheid waarmee het gebeurt. Er is een kleine variant en een grote met twee plateaus. Ook staat er een nieuwe rotatieoven. Deze kan zowel op gas als elektrisch en elke plaatwaarde kan erin.

Dekom

Dekom_Veliche

Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie. Het bedrijf is sinds kort ook distributeur van Veliche. Deze chocolade is prijstechnisch erg interessant volgens Dekom. “Chocolade is een beleving.” De verschillende chocoladesoorten zitten in een dispenser op de de stand. Het bedrijf is erg trots dat zij als klein bedrijf Cargill hebben binnengehaald. “Dat is de pluim op de hoed”.

Dossiers
Lees ook
Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

Patissier Frank Haasnoot start webshop

Patissier Frank Haasnoot start webshop

Patissier Frank Haasnoot is wereldwijd bekend. Hij werkte zo'n negen jaar in het buitenland en geeft masterclasses over de hele wereld. Nu zit hij vanwege de coronacrisis thuis. Om toch bezig te zijn heeft hij een webshop opgezet.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...