M.O.C Young opgericht

19 september 2016

MAARSSEN - Beko Advies heeft een bedrijfsvergelijkingsclub voor jonge ondernemers opgericht: M.O.C. –Management Ondernemers Club – Young. Eind augustus heeft M.O.C een eerste meeting gehad met een kleine 20 jonge (aanstaande) ondernemers uit de huidige M.O.C gelederen.

Ondernemer 2.0

M.O.C ziet bij de huidige leden een aanwas van jongeren die instromen in de bedrijven; een zeer positieve, leuke en goede ontwikkeling, vindt de organisatie. Net als de maatschappij verandert ook de bakkerijbranche en het ondernemerschap. Deze jonge groep potentiële ondernemers willen kennis met elkaar delen en uitwisselen en zich verder ontwikkelen tot een ondernemer 2.0.

Onderwerpen

Gezamenlijk zijn een aantal onderwerpen genoemd die behandeld zullen gaan worden zoals: hoe kan een overname gerealiseerd worden en hoeveel tijd is daarvoor nodig, welke problemen doen zich voor in de overgang van werknemer naar werkgever, hoe ontwikkelt de bakkerij zich in de toekomst, wordt het kleinschaliger of grootschaliger, etc.

Een zeer treffende uitspraak van Els Gutter, een van de al wat meer ervaren jonge ondernemers aan tafel: “werk behalve IN het bedrijf ook AAN het bedrijf” kortom, investeer in jezelf.  M.O.C Young is daar een prima platform voor.”

2017

M.O.C Young gaat in 2017 van start met drie bijeenkomsten.

Altijd op de hoogte blijven?