Loàn wint tweede editie Heel Holland Bakt Kids

1 november 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Heel Holland Bakt Kids

De 10-jarige Loàn uit Den Haag won samen met haar vader Demian zaterdag 30 oktober de tweede editie van Heel Holland Bakt Kids. “Ik vond het heel, heel leuk om mee te doen samen met mijn vader. Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik eigenlijk op dat moment even niks, behalve' huh'. Nadat de opnames waren geweest dacht ik: Ik heb ECHT gewonnen!" reageert Loàn op de winst.

In de finale moest Loàn het opnemen tegen Fleur (11) uit Tilburg en Noor (9) uit Ermelo. Alledrie gingen ze aan de gang met het thema Halloween. Loàn en haar vader maakten indruk op de jury met hun chocolade spookkasteel. Juryleden Janny van der Heijden en Robert van Bèckhoven vonden dat de twee een heel goed bakteam waren en dat zij altijd de leiding nam. 

Tijdens de deelname leerde Loàn dat je veel moet oefenen om lekkere taarten te maken en dat het veel tijd kost. Dat vertelt ze in een interview op Zapp. En de toekomst? "Ik denk dat ik veel blijf bakken. Zeker met de taartbestellingen en zo. Verder ga ik gewoon door met mijn leven!"

Bron: Omroep Max / Zapp

Altijd op de hoogte blijven?