‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ van start

23 november 2015

SON - Omroep Brabant gaat ook dit jaar weer op zoek naar ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’. Niet alleen bakkers en slagers mogen zich inschrijven voor de verkiezing, ook thuisbakkers en leerlingen mogen meedoen. Inschrijven kan tot 9 januari 2016, dat laat de omroep weten.

  • Mystery Shopper
  • Bakkers, slagers, thuisbakkers en leerlingen kunnen naast de eeuwige roem ook de garantie op een bakkerswinkel gevuld met worstenbroodjesliefhebbers winnen, stelt de omroep. Volgens de omroep gaat ook de Mystery Shopper weer een grote rol spelen.  “Elke deelnemer uit de categorie bakkers en slagers wordt bezocht door de Mystery Shopper. Dit maakt de strijd spannend en eerlijk”, stelt Omroep Brabant. “Voorheen was het voldoende om alleen op de finaledag een topprestatie te leveren. Nu tellen ook de worstenbroodjes mee die elke dag in de winkel worden verkocht.”
  • Verslag

Omroep Brabant zal uitgebreid verslag doen van de strijd. De organisatie van de wedstrijd gebeurt in een samenwerking met Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College in Breda, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant. De voorrondes vinden plaats op 22 en 23 februari 2016 bij Omroep Brabant.

Altijd op de hoogte blijven?