Larousse Patisserie and Baking

6 oktober 2020

Larousse Patisserie and Baking is de complete gids van het gezaghebbende Franse kookmerk Larousse. Het omvat alle aspecten van het bakken: van eenvoudige, alledaagse taarten en desserts tot showstoppers voor speciale gelegenheden.

In het boek staan meer dan 200 recepten, van een snel te mixen yoghurtcake tot gezouten karameltaartjes en een spectaculaire millefeuille met gemengde bessen. Er zijn speciale hoofdstukken over bakken voor kinderen, met lichtere recepten en snelle koeken. Meer dan dertig uiterst gedetailleerde, stapsgewijze techniekonderdelen zorgen ervoor dat zowel beginners als meer ervaren bakkers van dit boek iets op kunnen steken.

Het boek bevat tot slot nog uitleg over het perfectioneren van verschillende soorten gebak, het omgaan met chocolade, koken van jam en nog veel meer. Alles geïllustreerd met duidelijke fotografie. Kortom, deze nieuwe uitgave van de kook- en bakexperts van Larousse biedt alles wat je moet weten over gebak, patisserie en bakken.

 

Altijd op de hoogte blijven?