KBO doorbreekt grens van 1 miljoen aan leningen

25 januari 2018

De Kredietunie Bakkerij Ondernemers (KBO) passeerde onlangs de grens van 1 miljoen euro aan uitgezette leningen. Dit gebeurde met een krediet aan een startende ondernemer die samen met zijn echtgenote een bestaande bakkerij in het midden van het land over wilde nemen.

Ondernemers en starters die op zoek zijn naar krediet weten de KBO steeds beter te vinden. Banken vragen steeds vaker toezeggingen van andere financiers. Het lijkt erop dat de KBO ook door banken steeds vaker als een betrouwbare partner wordt gezien.

Dankzij het vertrouwen van collega’s in de branche kan de KBO kredietaanvragen honoreren. Om vakgenoten te kunnen ondersteunen met nieuwe kredietaanvragen blijft kapitaal nodig.  Uit betrokkenheid, voor een hoger rendement op spaargeld of een combinatie van beide, leent de KBO gelden van haar leden op een zo verantwoord mogelijke wijze uit.

Meer informatie is te krijgen bij coördinator Johan Weggeman op: 0182-693030 of 06-51522897. Of bezoek de website www.kredietuniebakkerij.nl. Online aanmelden en lid worden als spaarder/investeerder is mogelijk via de pagina ‘Kredietgever’.

Altijd op de hoogte blijven?