Kinderboek campagne Brood. Goed Verhaal verschenen

16 oktober 2020

In het kader van de EU campagne ‘brood, een goed verhaal’ verschijnt het speciale kinderboek Kolletje en Dirk. Het knotsgekke broodboek. Het boek is gratis te downloaden op brood.net en broodengezondheid.be.

Het boek Kolletje en Dirk. Het knotsgekke broodboek is geschreven door auteur Pieter Feller. Natascha Stenvert maakte de illustraties. Het boekje bestaat uit drie verhalen: Allemaal blootjes, Het betoverde ontbijt, en Het geweldige ontbijtfeest.

"Kolletje heeft altijd haar rood-witte toversokken aan. Als ze haar naam Katharina Orselia Laetitia zegt, gebeuren er wonderlijke dingen. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen en ontdekt ze waarom brood zo’n goed verhaal is."

Brood. Goed Verhaal

De campagne ‘Brood. Goed verhaal’ vertelt het eerlijke verhaal over brood aan consumenten. De campagne vertelt het goede verhaal van brood met bijvoorbeeld de commercial Ode aan Brood. De campagne is te zien op de tv en radio, social media en met verschillende activiteiten op de winkelvloer. Eind 2020 loopt deze campagne af. De Eurpese commissie keurde eind september de subsidie-aanvraag voor een verlenging van de campagne af.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?