Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

6 december 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Foto: Elvin Boer/MAX

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb als deelnemers geïntroduceerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een jubilieumaflevering.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de slag met het thema 10-jarig jubileum. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart, elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. Er wordt feestelijk afgesloten met een heus 10 jaar HHB 3D-spektakelstuk.

Doorbakken

Elke zondag na Heel Holland Bakt wordt er teruggekeken op de aflevering in Doorbakken op NPO Start. Enzo Pérès-Labourdette gaat op pad met oud-deelnemers van Heel Holland Bakt. In de afgelopen 10 jaar zijn er 100 bakkers in de tent geweest. Allemaal mensen met bijzondere interesses, banen en hobby's. Enzo zoekt een aantal van hen op. Robèrt van Beckhoven gaat dit jaar aan de bak met een bekende bakfan.

Heel Holland Bakt is te zien vanaf zondag 18 december, wekelijks om 20.25 bij MAX op NPO 1.

Altijd op de hoogte blijven?