Johan van Maanen nieuwe voorzitter BoulangerieTeam

15 maart 2016

GOUDA - Johan van Maanen is de nieuwe voorzitter van het BoulangerieTeam. Johan neem de voorzittershamer over van Ivo van Dijkhuizen die zich de afgelopen jaren vol enthousiasme heeft ingezet voor het team. “Na bijna vijf jaar is het tijd voor een nieuwe voorzitter”, aldus Ivo. “Het BoulangerieTeam heeft een aantal succesvolle jaren gehad. De positieve lijn die is ingezet, kan verder worden uitgebreid door de nieuwe voorzitter. Johan van Maanen neemt de functie graag over en gaat zich vooral richten op een stuk inspireren en (individuele) begeleiding.”

Eervolle functie

Johan kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: “Ik wil graag een bijdrage leveren aan de passie, het talent en het succes van de topboulangers en daarmee kleur geven aan onze branche. Het zou mooi zijn als de jongens nieuwe titels binnen weten te halen, zowel persoonlijk als in teamverband. Ik vind het een eer om deze functie te vervullen.”

BoulangerieTeam

Johan vormt samen met Hans Som, Martijn Verkerk en Sander van Gastel het bestuur van het team. Het BoulangerieTeam is een vereniging van, en voor de Nederlandse ambachtelijke broodbakkerij.

Altijd op de hoogte blijven?