Jan Sander de Bie nieuwe directeur NBOV

29 februari 2016

GOUDA - Jan Sander de Bie wordt de nieuwe directeur van de Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemersvereniging, de NBOV. De Bie begint op 15 maat aan zijn uitdaging en volgt Cor Havermans op, die op 1 maart met pensioen gaat.

Ervaring

Jan Sander de Bie (49) heeft een commercieel economische achtergrond en ruime ervaring in onder andere de retail, als directeur, interim manager en als zelfstandig ondernemer. Hij heeft daarnaast een grote affiniteit met de versbranches. Zo werkt hij onder meer bij De Bijenkorf, Makro en PLUS Supermarkt. De laatste tijd richtte hij zich met name op managementadvies.

Teamspeler

De Bie omschrijft zichzelf als een teamspeler en is ervan overtuigd dat iedere zelfstandig ondernemer alleen succesvol kan zijn als er goed wordt samengewerkt met de medewerkers en de omgeving. Het ontzorgen van de leden en het werken aan de toekomst voor de ambachtelijke bakker ziet hij als een belangrijke motivatie bij zijn aantreden als NBOV-directeur.

Vertrouwen

Het bestuur van de NBOV heeft er vertrouwen in dat De Bie, naast zijn vaardigheden om de NBOV te leiden, ook als persoon en qua karaktereigenschappen goed past bij de NBOV-leden en de kantoormedewerkers. De Bie is getrouwd en vader van twee kinderen. De komende periode is nieuwe leidsman voornemens tijdens diverse bijeenkomsten en ontmoetingsmomenten van de NBOV kennis te maken met de leden.

Altijd op de hoogte blijven?