Jan Sander de Bie vertrekt als directeur bij de NBOV

24 maart 2017

Met ingang van 1 april vertrekt Jan Sander de Bie als directeur van de NBOV. In het afgelopen jaar werkte De Bie samen met het bestuur aan het toekomstperspectief van de NBOV. Met zijn achtergrond en ervaring leverde hij een bijdrage aan de visie die het bestuur nodig acht om met de vereniging de toekomst in te gaan. De Bie heeft in goed overleg met het bestuur besloten de NBOV te verlaten.

Commerciële retailomgeving

De Bie kwam vanuit een commerciële retailomgeving naar een non-profitorganisatie. Bij de NBOV ervoer hij de diversiteit en complexiteit waarmee de zelfstandige bakker/ondernemer te maken heeft. Deze dynamiek vond hij uiterst boeiend. Zijn hart ligt echter nog steeds bij een commerciële retailomgeving. Naar zijn mening is de NBOV een uitstekende partner om de vele vraagstukken breed aan te pakken en ziet hij goede toekomstmogelijkheden voor het ambacht.

NBOV

NBOV-voorzitter Jos den Otter verklaart: "Wij gaan verder met het vormgeven van de plannen waaraan ook De Bie een bijdrage heeft geleverd, samen met en voor onze leden". De taken van De Bie worden voorlopig waargenomen door het bestuur van de NBOV.

Altijd op de hoogte blijven?