Ireks lanceert Fruit to Fill Tropical

Fruit to fill_Ireks

Grondstoffenproducent Ireks lanceert deze zomer Fruit to Fill Tropical. Met deze kant-en-klare tropische fruitvulling maken bakkers gemakkelijk fris zomers gebak, cake, stukswerk of ijs.

Fruit to Fill Tropical is een bakvaste en diepvriesbestendige fruitvulling van perzik, ananas, abrikoos en passievrucht. Bakkers kunnen de vulling gebruiken in of op gebak voor zowel voor, als na het bakken. Daarnaast is de fruitvulling ook te gebruiken in of op een bavaroise, kwark, gele room of mousse.

Het hoge percentage fruit en de grote zachte fruitstukjes geven deze vulling volgens Ireks een natuurlijke frisse smaak en een prettig mondgevoel. De vulling is verpakt in spuitzakken van 1 kg waardoor bakkers hygiënisch en snel kunnen werken. De vulling kan ongeopend buiten de koeling bewaard worden.  

Ter inspiratie hebben de proefbakkers van Ireks lekkere en rationele recepten met de tropical vulling ontwikkeld. Bijvoorbeeld een Zomers kruimeltaartje, een Tropische vlaai of een Naked cake tropical.

 

Dossiers
Lees ook
Gelderse bakkers zoeken naar oplossingen voor broodverspilling

Gelderse bakkers zoeken naar oplossingen voor broodverspilling

Gelderse bakkers en supermarktondernemers gaan op zoek naar oplossingen om broodverspilling te voorkomen. De ideeën worden meteen getest op de werkvloer. Het project is gestart door Stichting Samen tegen Voedselverspilling en provincie Gelderland.

Operazanger opent bakkerij

Operazanger opent bakkerij

Maurice Rommers was tenor en werkte als operazanger. Totdat de coronapandemie toesloeg. Hij besloot het roer om te gooien en zijn passie voor broodbakken te professionaliseren. In het pand van Metaal Kathedraal in Utrecht opende hij Bakkerij Amadeus.

Belastingdienst geeft vijf tips voor btw-aangifte

Belastingdienst geeft vijf tips voor btw-aangifte

Zaterdag 31 juli is de deadline voor de btw-aangifte over tweede kwartaal. Alle ondernemers moeten aangifte doen. "Of je nu net een onderneming bent gestart, het afgelopen kwartaal geen omzet draaide of uitstel van belastingbetaling hebt. Doe altijd btw-aangifte." Om hierbij te helpen geeft de Belastingdienst vijf tips.