Introductie workshops RI&E en Arbocatalogus

WAGENINGEN - De Nationale Bakkerij Academie introduceert op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij in 2017 twee nieuwe workshops voor de industriële bakkerij: Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en Arbocatalogus. Beide workshops zijn in heel Nederland te volgen. Ook incompany workshops zijn mogelijk.

Doel en doelgroep

De eisen worden strenger en daarmee het belang voor het juist invullen en toepassen van de RI&E en de Arbocatalogus groter. Bewust zijn van het risico is belangrijk voor veilig en gezond werken. Daarom heeft de NBA in samenwerking met arbo-experts Mark Fleuren (Dexis Arbeid) en Koen Langenhuysen (Fijn Werk) twee workshops opgezet. Zij zullen de workshops ook geven. De workshops zijn bedoeld voor arbocoördinatoren, arbomanagers, ondernemingsraadleden en kaderleden die betrokken zijn bij de RI&E en de arbocatalogus van industriële bakkerijen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de workshops www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/rie-en-arbo-catalogus  of bellen met 0317-471203

Lees ook
Zoutgehalte van brood ligt wederom onder de wettelijke norm

Zoutgehalte van brood ligt wederom onder de wettelijke norm

Het zoutgehalte van brood van bakkerijen aangesloten bij de NVB ligt wederom onder de wettelijke norm. Dat blijkt uit de 2020 editie van de NVB Zoutmonitoring.

NBA biedt nieuwe serie online trainingen

NBA biedt nieuwe serie online trainingen

De coronamaatregelen maken trainen op locatie lastiger. Wat volgens de regels nog wel mag, voelt voor veel bedrijven of medewerkers niet fijn. Daarom biedt Nationale Bakkerij Academie (NBA) nieuwe korte online trainingen aan zodat bedrijven en medewerkers toch de mogelijkheid hebben om te leren.

Nationale Bakkerij Academie start online trainingen

Nationale Bakkerij Academie start online trainingen

De Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij. De kosten voor deze training worden volledig gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf voor deelnemers uit ambachtelijke of industriële bakkerijen die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.