Introductie workshops RI&E en Arbocatalogus

12 december 2016

WAGENINGEN - De Nationale Bakkerij Academie introduceert op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij in 2017 twee nieuwe workshops voor de industriële bakkerij: Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en Arbocatalogus. Beide workshops zijn in heel Nederland te volgen. Ook incompany workshops zijn mogelijk.

Doel en doelgroep

De eisen worden strenger en daarmee het belang voor het juist invullen en toepassen van de RI&E en de Arbocatalogus groter. Bewust zijn van het risico is belangrijk voor veilig en gezond werken. Daarom heeft de NBA in samenwerking met arbo-experts Mark Fleuren (Dexis Arbeid) en Koen Langenhuysen (Fijn Werk) twee workshops opgezet. Zij zullen de workshops ook geven. De workshops zijn bedoeld voor arbocoördinatoren, arbomanagers, ondernemingsraadleden en kaderleden die betrokken zijn bij de RI&E en de arbocatalogus van industriële bakkerijen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de workshops www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/rie-en-arbo-catalogus  of bellen met 0317-471203

Altijd op de hoogte blijven?