Introductie workshops RI&E en Arbocatalogus

WAGENINGEN - De Nationale Bakkerij Academie introduceert op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij in 2017 twee nieuwe workshops voor de industriële bakkerij: Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en Arbocatalogus. Beide workshops zijn in heel Nederland te volgen. Ook incompany workshops zijn mogelijk.

Doel en doelgroep

De eisen worden strenger en daarmee het belang voor het juist invullen en toepassen van de RI&E en de Arbocatalogus groter. Bewust zijn van het risico is belangrijk voor veilig en gezond werken. Daarom heeft de NBA in samenwerking met arbo-experts Mark Fleuren (Dexis Arbeid) en Koen Langenhuysen (Fijn Werk) twee workshops opgezet. Zij zullen de workshops ook geven. De workshops zijn bedoeld voor arbocoördinatoren, arbomanagers, ondernemingsraadleden en kaderleden die betrokken zijn bij de RI&E en de arbocatalogus van industriële bakkerijen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de workshops www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/rie-en-arbo-catalogus  of bellen met 0317-471203

Lees ook
'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het laatste deel met de EverBake...

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het tweede deel met Divardy.

Twaalfduizend busbroden per uur

Twaalfduizend busbroden per uur

‘Deeg-sheeting’, robots, reproduceerbaarheid, meer broodsoorten en hygiëne: het zijn een paar technieken en ontwikkelingen die het industrieel bakken van brood de afgelopen twintig jaar flink hebben veranderd. Aart-Jan Hartman, commercieel directeur van Kaak, vertelt hoe brood toch ook een ambachtelijk product bleef.