Introductie speciaal Oogstbrood

16 juni 2016

De allereerste haring, mosselen of asperges van het seizoen zijn groot nieuws en vinden gretig aftrek. Beko Groothandel en Meneba vinden dat ook de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Daarom maken zij van de nieuwe oogst een feest bij de ambachtelijke bakker. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld. Bovendien is het promotiepakket verder uitgebreid.

Oogstbrood

Oogstbrood heeft een geurig, lekker aroma en een goudbruine kruimkleur. Door de fijne structuur eet het gemakkelijk weg. Bovendien is het ook nog eens een heel gezond brood. De basis van het Oogstbrood voor 2016 is namelijk een volkorenmeel, dat is aangevuld met granen en zaden zoals lijnzaad, maïs, zonnebloempitten en sesamzaad. Al deze verwerkte zaden bevatten veel onverzadigde vetten, waarvan bekend is dat deze een gunstig effect hebben op het cholesterolgehalte in ons bloed. Oogstbrood is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor lijf en leden.

Compleetmix

Oogstbrood is een compleetmix waaraan de bakker uitsluitend zout, gist en water hoeft toe te voegen. Het brood bevat geen E-nummers of lactose. De mix voor Oogstbrood is vanaf medio augustus verkrijgbaar bij Beko Groothandel.

Promotie

Om het feestje van de nieuwe oogst onder de aandacht van consumenten te brengen, zijn dit jaar verschillende nieuwe items toegevoegd aan het promotiepakket. Ballonnen zorgen voor een feestelijke uitstraling zowel binnen als buiten de winkel. Ook is een opvallende display voor in de winkel toegevoegd aan het pakket. Door de display op een centrale plek in de winkel te plaatsen en deze te voorzien van een al dan niet doorgesneden Oogstbrood, wordt de aandacht van de klant er zonder meer naartoe getrokken. Om het feest compleet te maken, zijn er voor het winkelpersoneel Oogstbrood-sjaaltjes ontwikkeld die kunnen worden gedragen bij de bedrijfskleding.

Altijd op de hoogte blijven?