InterSICOP gaat door in februari 2022

InterSICOP, de vakbeurs voor de bakkerij-, gebak- en ijssector, vindt van 19-22 februari 2022 plaats in Madrid in een hybride format. Dat betekent zowel face to face als digitaal. Aanwezig zijn de sectoren bakkerij-, zoetwaren-, ijs-, koffie- en aanverwante apparatuur.

InterSICOP heeft al 85 procent van de expositieruimte gevuld, wat het vertrouwen toont dat deze sector in het evenement heeft. Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers nieuwe producten en leveranciers voor hun bedrijf ontdekken, delen experts nieuwe technieken en ontwikkelingen, indrukken en ervaringen delen met collega’s in de sector en de verschillende kampioenschappen op de voet volgen.

InterSICOP LIVEConnect

Het digitale evenement InterSICOP LIVEConnect vindt gelijktijdig plaats. Dit digitale platform creëert een online participatieplatform dat de gemeenschap van specialisten in bakkerij, gebak, ijs samenbrengt met TecSICOP (Machines, Apparatuur en Technologie) met behulp van een innovatief digitaal platform.  Dit digitale platform is uitgerust met een kunstmatig intelligentiesysteem om relaties en contacten tussen vraag en aanbod met ruimtes voor netwerken en relevante inhoud te verbeteren.

Van 1 tot 28 maart brengt InterSICOP LIVEConnect verschillende sectorspecifieke activiteiten samen. De zes hoofdthema’s voor de content- en communicatiekanalen van het platform zijn Marktkansen, Gezondheid, Smaak en Kwaliteit, Traditie en Ambacht, Innovatie en Trends en Duurzaamheid.

Wedstrijden en workshops

InterSICOP 2022 dient ook als decor voor verschillende nationale wedstrijden en workshops. Op het programma staan onder andere: de Beste Meester Artisan Pastry Chef in Spanje (MMAPE’22); het 4e jaarlijkse ijskampioenschap in Spanje; het 3e jaarlijkse nationale kampioenschap voor snoepstudenten en het 4e jaarlijkse kampioenschap voor ambachtelijke gebakken goederen. Daarnaast geven verschillende grootmeesters op het gebied van gebak en ijs, en Foro Mujeres Panaderas (Women Bakers’ Forum) diverse workshops.

Veiligheidsprotocol

Beursorganisatie IFEMA MADRID versterkt de gezondheidscontroles en treft adequate maatregelen om ervoor te zorgen dat de beurs veilig kan worden gehouden in het expositiecentrum. Hiernaast moeten bezoekers binnen 24 uur een EU Digital Covid-certificaat, een QR-code voor Spanje Travel Health, een vaccinatiecertificaat of negatieve PCR- of antigeentest laten zien.

Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief