Integrated Bakery sluit zich aan bij BakeryTechChina

22 maart 2018

Integrated Bakery is partner geworden in BakeryTechChina. BakeryTechChina is een consortium van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de industriële bakkerijsector. De focus in China ligt op het verbeteren van de industriële bakkerijproductie, veiligheid en kwaliteitsniveaus in de gehele keten door middel van het delen van Nederlandse expertise. Het consortium brengt Nederlandse expertise door de gehele keten samen, van ingrediënten tot en met koeling en totale bakkerij systeemintegratie.

De andere Nederlandse industriële bakkerij ondernemingen die in het consortium deelnemen zijn Zeelandia, Unispray, Sobatech, Rademaker, Tanis Food Tec, Ventilex, Dijko en Koma. “Wij kijken uit naar de samenwerking met alle leden en het gezamenlijk behalen van successen in China” aldus Frans van der Schoot, oprichter en eigenaar van Integrated Bakery. Integrated Bakery levert op maat gemaakte, flexibele en innovatieve geïntegreerde bakkerijoplossingen aan (semi) industriële bakkerijen.

Bakery China vakbeurs

Samen met de leden van het consortium neemt Integrated Bakery deel aan de Bakery China vakbeurs, die van 9 tot 12 mei in de SNIEC hallen in Shanghai gehouden wordt. Bakery China is de belangrijkste beurs in de Asia-Pacific regio, gericht op de gehele keten voor de bakkerij- en zoetwaren industrie.

Larive International begeleidt het consortium. Larive heeft zeer veel ervaring met bedrijfsontwikkeling in groeimarkten, van het definiëren van de beste instapstrategie tot en met ondersteuning van de lokale implementatie. Ze hebben lokale vertegenwoordigers in meer dan 20 landen over de hele wereld, zo ook in China, waardoor ze deskundig advies en praktische ondersteuning kunnen bieden in het BakeryTechChina consortium.

 

Altijd op de hoogte blijven?