Integrated Bakery helpt Rich Products Ltd.

14 juli 2017

Rich Products Ltd. heeft Integrated Bakery gecontracteerd voor de ontwikkeling en realisatie van haar nieuwe Europese productiefaciliteit in Andover, Verenigd Koninkrijk. Hierbij levert Integrated Bakery integrale advisering en engineering services ten aanzien van zowel productieapparatuur alsmede de ondersteunende technische installaties en bouwkundige inrichting van het casco gebouw.

De nieuwe faciliteit van Rich Products Ltd. omvat een zestal productielijnen waarvan vijf volledig geautomatiseerd van grondstofverwerking tot en met palletisering. Daarnaast komt er een speciale afdeling voor de non-zuivel productie.

Bakkerij van de toekomst

De bakkerij wordt een voorbeeld voor de bakkerij van de toekomst. Goed uitgerust voor Rich’s assortiment, met groeimogelijkheden voor de toekomst en waar mogelijk met de nieuwste technieken en automatisering uitgerust.  Volgens planning dient de eerste lijn in het vierde kwartaal van 2018 operationeel te zijn en de gehele plant midden 2019.

Rich’s is de grondlegger van het non-zuivel segment van de diepvriesindustrie en toonaangevende leverancier van een zeer uitgebreid assortiment producten zoals non-zuivel toppings, taarten, desserts, pizza’s, broodjes, muffins, cookies, et cetera. Rich’s heeft inmiddels vijfitg productielocaties in zes continenten en hun producten worden in meer dan honderd landen verkocht.

 

Altijd op de hoogte blijven?