Inspiratiereis Shanghai en Beijing van 10 -17 mei 2017

2 maart 2017

Foto SHANGHAI - Wist u dat Shanghai hipper en duurder is dan Londen? Dat de economische groei in China 7% per jaar is? En dat de broodconsumptie van 7% naar 15% gestegen is? Dat de e-commerce markt 700.000.000 gebruikers heeft? Prikkelt dit u nieuwsgierigheid? Ga dan met ons mee!

Deeglijn-op-Bakery-China-Small1-300x225De reis in vogelvlucht

Eurobakery Beijing en Global Bakers Association (GBA) organiseren in samenwerking met Bakkers in bedrijf (mediapartner) een inspiratiereis naar China van 10 tot en met 17 mei 2017. Tijdens de reis bezoeken we in Shanghai onder meer de grootste bakkerijbeurs van Azië - China Bakery - en bekijken we Chinese brood- en banketwinkels en supermarktconcepten. In Beijing zullen we onder meer een foodmarkt bezoeken en de ontwikkeling van de brood- en banketwinkels in Beijing vergelijken met die van Shanghai. We bezoeken de bakkerij van Eurobakery, de frozen dough fabriek van Swiss Gastro, en volgen een workshop in het eerste Sino European Bakery Innovation Center. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan de Verboden Stad en de Chinese muur en fietsen we door de oude straten van Beijing.

De totale prijs voor deze reis bedraagt 3.850 euro gebaseerd op een 2-persoonskamer (inclusief overnachtingen, vervoer, eten en drinken, binnenlandse vlucht en gidsen.) Niet inbegrepen zijn de internationale vlucht- en visakosten.

Over GBA en Eurobakery

GBA is een stichting van en voor directeuren en managers van bakkersbedrijven die actief zijn in het groot-, midden- en kleinbedrijf in de brood- en banketbranche. Belangrijkste doel van de stichting is het organiseren van activiteiten voor haar leden (en partners) zodat deze elkaar beter leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. Logo

Eurobakery is een bakkerij in Beijing opgericht in 2007 en maakt o.a. brood en banket voor koffieshops, internationale scholen, Ikea en restaurants in Beijing en omgeving. Het Sino European Bakery Innovation Center is een initiatief van Eurobakery en opent op 10 maart 2017 zijn deuren.

Contact en aanmelden

Deze reis is bij uitstek de gelegenheid om inspiratie op te doen maar ook een indruk te krijgen over de mogelijkheden voor uw bedrijf in China. Wilt u de uitgebreide informatie ontvangen, heeft u andere vragen of wilt u zich aanmelden? U kunt contact opnemen met Simone Sars -Huijser van Reenen, via: simone.sars@eurobakery.com.cn

 

Altijd op de hoogte blijven?