Inspiratiereis naar München

31 januari 2018

Bakkers in bedrijf organiseert van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september een inspiratiereis naar München. Tijdens deze reis brengen we onder meer een bezoek aan de internationale bakkersbeurs IBA, een bedrijfsbezoek aan een machineproducent of grondstofleverancier en een 'bakkerstour' door de stad.

Het programma

Dag 1 – vrijdag 14 september

De eerste dag in München bezoeken we de toonaangevende bakkersbeurs IBA. Op deze beurs presenteren alle internationaal toonaangevende bedrijven zich. Zij tonen daar de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties. 's Avonds organiseert Bakkers in bedrijf een special netwerkdiner. Een aantal belangrijke Nederlandse marktspelers in het bakkersvak zullen hier speciaal voor de deelnemers aanwezig zijn.

Dag 2 – zaterdag 15 september

Op de tweede dag brengen we een bedrijfsbezoek aan een machineproducent en/of grondstofleverancier die zowel innovatief als ambachtelijk te werk gaat. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Deze leerzame dag sluiten we af met ontspanning tijdens het welbekende Oktoberfest.

Dag 3 – zondag 16 september

De derde dag staat er een ;'bakkerstour' door de stad op het programma. We ontdekken de bakkers van München en hun werkwijzen. Ook leren we München beter kennen.

Alle informatie over deze bijzondere reis staat op de speciale informatiepagina.

Altijd op de hoogte blijven?