Inspiratiereis naar München

Inspiratiereis messe-muenchen

Bakkers in bedrijf organiseert van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september een inspiratiereis naar München. Tijdens deze reis brengen we onder meer een bezoek aan de internationale bakkersbeurs IBA, een bedrijfsbezoek aan een machineproducent of grondstofleverancier en een 'bakkerstour' door de stad.

Het programma

Dag 1 – vrijdag 14 september

De eerste dag in München bezoeken we de toonaangevende bakkersbeurs IBA. Op deze beurs presenteren alle internationaal toonaangevende bedrijven zich. Zij tonen daar de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties. 's Avonds organiseert Bakkers in bedrijf een special netwerkdiner. Een aantal belangrijke Nederlandse marktspelers in het bakkersvak zullen hier speciaal voor de deelnemers aanwezig zijn.

Dag 2 – zaterdag 15 september

Op de tweede dag brengen we een bedrijfsbezoek aan een machineproducent en/of grondstofleverancier die zowel innovatief als ambachtelijk te werk gaat. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Deze leerzame dag sluiten we af met ontspanning tijdens het welbekende Oktoberfest.

Dag 3 – zondag 16 september

De derde dag staat er een ;'bakkerstour' door de stad op het programma. We ontdekken de bakkers van München en hun werkwijzen. Ook leren we München beter kennen.

Alle informatie over deze bijzondere reis staat op de speciale informatiepagina.

Lees ook
Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs stond gepland van 21 t/m 23 september 2020 en vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Verschillende evenementen afgelast vanwege coronavirus

Verschillende evenementen afgelast vanwege coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich over Nederland. Het aantal besmettingen neemt toe en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om indien mogelijk hun medewerkers thuis te laten werken. Ook voor de verschillende evenementen heeft het gevolgen. Organisaties nemen het zekere voor het onzekere en kiezen er voor om hun evenement te verplaatsen of niet door te...

Sigep 2020:  Vers beleven!

Sigep 2020: Vers beleven!

Opvallend op Sigep in het Italiaande Rimini was dit jaar de aandacht voor versbeleving. De consument wil vers beléven, dus zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven. Dat zagen we terug in machines die ijsdraaien voor het oog van de klant, koffiebonen die ter plekke gebrand worden en cake met ijs dat klaargemaakt wordt waar je bijstaat.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...