Inspiratiereis Kopenhagen: nog 1 plaats vrij!

4 februari 2016

Mis de inspiratiereis naar Kopenhagen niet

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 april 2016 organiseren Global Bakers Association (GBA) en Bakkers in bedrijf een inspiratiereis naar Kopenhagen, een van de hipste hoofdsteden van Europa. Al ruim 25 deelnemers hebben zich aangemeld. Op dit moment is er nog 1 plaats vrij. Meld u daarom snel aan! Dat kan via deze link.

Op de fiets door Kopenhagen

Tijdens de reis bezoeken we naast ambachtelijke en industriële bakkerijen ook vooraanstaande supermarkten. Op donderdag beginnen we met een inspiratietour en sightseeing op de fiets door Kopenhagen. Vanzelfsprekend staat ook een bezoek aan Vrijstaat Christiania en de Torvehallerne op het programma.

Broodcursus van Claus Meyer

De echte vernieuwing in de bakkerij- en foodsector komt uit Scandinavië. De toonaangevende New Nordic Cuisine zet lekker eten van pure, eenvoudige en verse ingrediënten direct uit de natuur in het middelpunt. Daarom sluiten we de reis af met een speciale broodcursus bij de beroemde broodchef Claus Meyer. Hij en René Redzepi van Noma zijn met hun Nordic Food Lab de voormannen van de New Nordic Cuisine.

Uw reis & verblijf in Kopenhagen

We vliegen tijdens deze reis met KLM en verblijven in het gerenommeerde viersterrenhotel SP34 in het centrum van Kopenhagen. Deelname aan de reis kost € 1.495,- p.p. excl.btw op basis van een 2-persoonskamer. Voor eenpersoonskamers geldt een toeslag van € 250,-.

Nu aanmelden!

Meer weten? Download dan het programma. De reis niet missen? Meld u dan nu direct aan op www.bakkersinbedrijf.nl/kopenhagen.

Altijd op de hoogte blijven?