De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar plaats op maandag 23 en dinsdag 24 september bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze tweedaagse vakbeurs biedt beleving, inspiratie, voordeel en speculaaskeuringen.

Bakkers willen in het najaar en tijdens de feestdagen hun klanten verrassen en met plezier ondernemen in de drukste tijd van het jaar. In de stands van de Beko-bedrijven en de Beko-concepten (Chocolade Compleet, Beko Koffie en Beko IJs) krijgen de bezoekers van de Najaarsdagen advies over bruikbare recepten en de nieuwste verpakkingen. Ook worden zij geïnformeerd over de perfecte bakkerij-inrichting, de beste ingrediënten en ontvangen ze bedrijfsadviezen ‘op maat’.

Naast Beko zijn ook de leveranciers aanwezig. Meer dan 80 standhouders bieden de bezoekers van de Najaarsdagen beursacties in de vorm van waardecheques. Die cheques worden alleen uitgegeven op 23 en 24 september. Na inlevering daarvan bij Beko Groothandel wordt de totaalwaarde gecrediteerd.

Op diverse plaatsen in de twee beurshallen vinden demonstraties plaats door onder andere Wietse Schiere, Niek van Waarde, Kris Huijsman en Michel Schröder van het BoulangerieTeam, door Carlo Midiri van het Nederlands Patisserie Team en door de Italiaanse ijsbereider Paolo Romano.

Tijdens de Beko Najaarsdagen kan bakkend Nederland speculaas laten keuren door een vak- en een consumentenjury. Een leerzame uitdaging voor elke ambitieuze bakker. Met het laten keuren van de speculaas doet de bakker automatisch mee aan een wedstrijd. De ingezonden speculaas kan beoordeeld worden als de beste van de provincie of zelfs de beste van heel Nederland. Meer informatie over de speculaaskeuringen is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren en aanmelden voor de speculaaskeuringen (dat voorkomt wachten bij binnenkomst) via: www.bekonajaarsdagen.nl.

Altijd op de hoogte blijven?