Inspiratie tijdens de Beko Najaarsdagen

Beko Najaarsdagen 2019

De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar plaats op maandag 23 en dinsdag 24 september bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze tweedaagse vakbeurs biedt beleving, inspiratie, voordeel en speculaaskeuringen.

Bakkers willen in het najaar en tijdens de feestdagen hun klanten verrassen en met plezier ondernemen in de drukste tijd van het jaar. In de stands van de Beko-bedrijven en de Beko-concepten (Chocolade Compleet, Beko Koffie en Beko IJs) krijgen de bezoekers van de Najaarsdagen advies over bruikbare recepten en de nieuwste verpakkingen. Ook worden zij geïnformeerd over de perfecte bakkerij-inrichting, de beste ingrediënten en ontvangen ze bedrijfsadviezen ‘op maat’.

Naast Beko zijn ook de leveranciers aanwezig. Meer dan 80 standhouders bieden de bezoekers van de Najaarsdagen beursacties in de vorm van waardecheques. Die cheques worden alleen uitgegeven op 23 en 24 september. Na inlevering daarvan bij Beko Groothandel wordt de totaalwaarde gecrediteerd.

Op diverse plaatsen in de twee beurshallen vinden demonstraties plaats door onder andere Wietse Schiere, Niek van Waarde, Kris Huijsman en Michel Schröder van het BoulangerieTeam, door Carlo Midiri van het Nederlands Patisserie Team en door de Italiaanse ijsbereider Paolo Romano.

Tijdens de Beko Najaarsdagen kan bakkend Nederland speculaas laten keuren door een vak- en een consumentenjury. Een leerzame uitdaging voor elke ambitieuze bakker. Met het laten keuren van de speculaas doet de bakker automatisch mee aan een wedstrijd. De ingezonden speculaas kan beoordeeld worden als de beste van de provincie of zelfs de beste van heel Nederland. Meer informatie over de speculaaskeuringen is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren en aanmelden voor de speculaaskeuringen (dat voorkomt wachten bij binnenkomst) via: www.bekonajaarsdagen.nl.

Lees ook
Bakkers en slagers komen bijeen op Bibac Plus

Bakkers en slagers komen bijeen op Bibac Plus

Antwerpen Expo staat van 22 tot en met 25 september in het teken van Bibac Plus 2019. Deze vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs biedt een overzicht van de nieuwste producten en diensten. Daarnaast zijn er veel proeverijen, demonstraties en wedstrijden.

Ondernemers versterken elkaar in versmarkt Fresh!

Ondernemers versterken elkaar in versmarkt Fresh!

In Leidschendam verrijst op dit moment een luxe, Amerikaans-geïnspireerd winkelcentrum op de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. De winkels van de versmarkt Fresh! zijn al enige tijd open. Een van deze verswinkels is Bakkerij van Maanen. Hoe is het om te ondernemen in een modern winkelcentrum, met een groot aantal verswinkeliers dicht bij elkaar?

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem breidt uit. Op de bovenverdieping komt een tweede hypermoderne beurshal met de naam 'Next Level'. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden al gestart. De oplevering van de nieuwe hal is eind augustus.

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

In deze meewerkende functie geef je leiding aan maximaal 8 productiemedewerkers en leg je verantwoording af aan de shiftmanager. Je levert een actieve bijdrage aan...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers...

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Als medewerker snij-inpak voer je de volgende werkzaamheden uit: - Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden bij het machinaal snijden en/of verpakken van...