Inspiratie tijdens de Beko Najaarsdagen

Beko Najaarsdagen 2019

De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar plaats op maandag 23 en dinsdag 24 september bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze tweedaagse vakbeurs biedt beleving, inspiratie, voordeel en speculaaskeuringen.

Bakkers willen in het najaar en tijdens de feestdagen hun klanten verrassen en met plezier ondernemen in de drukste tijd van het jaar. In de stands van de Beko-bedrijven en de Beko-concepten (Chocolade Compleet, Beko Koffie en Beko IJs) krijgen de bezoekers van de Najaarsdagen advies over bruikbare recepten en de nieuwste verpakkingen. Ook worden zij geïnformeerd over de perfecte bakkerij-inrichting, de beste ingrediënten en ontvangen ze bedrijfsadviezen ‘op maat’.

Naast Beko zijn ook de leveranciers aanwezig. Meer dan 80 standhouders bieden de bezoekers van de Najaarsdagen beursacties in de vorm van waardecheques. Die cheques worden alleen uitgegeven op 23 en 24 september. Na inlevering daarvan bij Beko Groothandel wordt de totaalwaarde gecrediteerd.

Op diverse plaatsen in de twee beurshallen vinden demonstraties plaats door onder andere Wietse Schiere, Niek van Waarde, Kris Huijsman en Michel Schröder van het BoulangerieTeam, door Carlo Midiri van het Nederlands Patisserie Team en door de Italiaanse ijsbereider Paolo Romano.

Tijdens de Beko Najaarsdagen kan bakkend Nederland speculaas laten keuren door een vak- en een consumentenjury. Een leerzame uitdaging voor elke ambitieuze bakker. Met het laten keuren van de speculaas doet de bakker automatisch mee aan een wedstrijd. De ingezonden speculaas kan beoordeeld worden als de beste van de provincie of zelfs de beste van heel Nederland. Meer informatie over de speculaaskeuringen is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren en aanmelden voor de speculaaskeuringen (dat voorkomt wachten bij binnenkomst) via: www.bekonajaarsdagen.nl.

Lees ook
Speculaaskeuringen in week 41 en Najaarsdagen online

Speculaaskeuringen in week 41 en Najaarsdagen online

Afgelopen jaren koppelde Beko de speculaaskeuringen aan de Najaarsdagen. Dat gaat dit jaar niet lukken omdat Beko de Najaarsdagen online gaat organiseren vanwege corona. Toch wil Beko ook dit jaar bakkers de kans geven om speculaasproducten te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury. Daarom kunnen bakkers op 5 en 6 oktober speculaas inleveren...

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

De coronacrisis hakt er flink in bij de Nederlandse voedingsspeciaalzaken. De brancheverenigingen van bakkers, slagers, viswinkels en slijters zien dramatische omzetverliezen én een enorme veerkracht en creativiteit. Hoe gaan de bakkers om met de coronacrisis?

Bakkerspanel: Omzet Nederlandse bakkers daalt met 16 procent

Bakkerspanel: Omzet Nederlandse bakkers daalt met 16 procent

Veel bedrijven hebben het moeilijk vanwege de coronacrisis. Dat geldt ook voor de Nederlandse bakkers. 16 procent ziet de omzet dalen vanaf het moment dat de coronamaatregelen van kracht zijn. Dat blijkt uit het meest onderzoek van Het Bakkerspanel.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...