Inschrijving voor ‘de week van De Echte Oliebol’ gestart

Banner Echte Oliebol 2017 HR

Dit jaar is 'De week van De Echte Oliebol' is dit jaar van 13 tot 18 november. Tijdens deze week stellen lokale Echte Bakkers gratis oliebollen ter beschikking aan afdelingen van de Zonnebloem. Bakkers kunnen zich nu inschrijven voor deze actie.

Het initiatief ontstond in 2013 in Noord-Limburg. Joep Gommans van Bakkerij Support nam dit initiatief en is nog steeds betrokken. Inmiddels beperkt de actie zich niet tot deze regio. Over het hele land doen bakkers mee aan ‘De week van De Echte Oliebol’ .

De week van De Echte Oliebol

Wat houdt de week van De Echte Oliebol nu precies in. Het is een sponsoractie waarbij Echte Bakkers gratis oliebollen ter beschikking stellen aan de lokale afdeling van de Zonnebloem. Joep Gommans zorgt voor het initiële contact, de Pr en de promotiematerialen. De afdeling van de Zonnebloem zorgt voor de verdeling, de huis aan huis verspreiding en de promotie naar de gasten en vrijwilligers.

Bakkers die willen deelnemen kunnen zich het beste vóór de zomervakantie inschrijven. De lokale Zonnebloem kan dan beter rekening houden met deze activiteit in hun planning. De kosten voor deelname bedragen € 250,-. Hiervoor wordt de sponsoring voor maximaal twee afdelingen georganiseerd en ontvangt de bakker een promotiepakket. Extra afdelingen kunnen worden ingeschreven voor € 50,- per afdeling die als vergoeding dient voor extra promotiematerialen en organisatie. Inschrijven kan via de website www.deechteoliebol.nl.

Lees ook
Oliebollenchallenge voor het goede doel

Oliebollenchallenge voor het goede doel

Topchefs Mark Minkman en Sidney Schutte en Brouwhuis De Goede & De Stoute zijn een oliebollenchallenge gestart voor het goede doel. Ze roepen chefs op om mee te doen aan deze challenge. De winnende oliebol wordt 31 december verkocht en de opbrengst gaat naar Stichting Onky Donky, die zich inzet voor kinderen die in hun kind-zijn beperkt worden. “Wij...

Populaire berichten in het vierde kwartaal 2020

Populaire berichten in het vierde kwartaal 2020

In aanloop naar 2021 kijken we terug op het afgelopen jaar. Welke artikelen werden het meest gelezen op onze website? Wat lazen de bezoekers van onze website het laatste kwartaal van 2020? De top 5 van oktober, november en december.

Martin Nijkamp pakt na drie jaar weer het goud bij de oliebollencompetitie van de Echte Bakkers

Martin Nijkamp pakt na drie jaar weer het goud bij de oliebollencompetitie van de Echte Bakkers

Al 12 jaar op rij staat Martin Nijkamp uit Holten in de top drie van de landelijke oliebollencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Dit jaar wederom als nummer één. Op de voet gevolgd door Steenbergen die vorig jaar derde werd en ook al 6 jaar achter elkaar een top oliebol inlevert. De verrassing van dit jaar is Verdeuzeldonk, De Echte Bakker uit Wanssum...