Inschrijving voor ‘de week van De Echte Oliebol’ gestart

11 juli 2017

Dit jaar is 'De week van De Echte Oliebol' is dit jaar van 13 tot 18 november. Tijdens deze week stellen lokale Echte Bakkers gratis oliebollen ter beschikking aan afdelingen van de Zonnebloem. Bakkers kunnen zich nu inschrijven voor deze actie.

Het initiatief ontstond in 2013 in Noord-Limburg. Joep Gommans van Bakkerij Support nam dit initiatief en is nog steeds betrokken. Inmiddels beperkt de actie zich niet tot deze regio. Over het hele land doen bakkers mee aan ‘De week van De Echte Oliebol’ .

De week van De Echte Oliebol

Wat houdt de week van De Echte Oliebol nu precies in. Het is een sponsoractie waarbij Echte Bakkers gratis oliebollen ter beschikking stellen aan de lokale afdeling van de Zonnebloem. Joep Gommans zorgt voor het initiële contact, de Pr en de promotiematerialen. De afdeling van de Zonnebloem zorgt voor de verdeling, de huis aan huis verspreiding en de promotie naar de gasten en vrijwilligers.

Bakkers die willen deelnemen kunnen zich het beste vóór de zomervakantie inschrijven. De lokale Zonnebloem kan dan beter rekening houden met deze activiteit in hun planning. De kosten voor deelname bedragen € 250,-. Hiervoor wordt de sponsoring voor maximaal twee afdelingen georganiseerd en ontvangt de bakker een promotiepakket. Extra afdelingen kunnen worden ingeschreven voor € 50,- per afdeling die als vergoeding dient voor extra promotiematerialen en organisatie. Inschrijven kan via de website www.deechteoliebol.nl.

Altijd op de hoogte blijven?