Tijdens de Horecava 2019 vindt op 10 januari de Dobla Pastry Battle editie NL 2019 plaats. Chefs en patissiers strijden in drie rondes om de titel The Dobla Pastry Battle Champion NL 2019. Wil je kans maken op de kampioensbelt en de hoofdprijs van 2500 euro? Aanmelden kan tot 1 september bij het Gastronomisch Gilde.

Dobla Pastry Battle

De rondes bestaan uit het maken van een klassieke desserttaart, friandises en de mysterieuze black-boxopdracht. De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op de Horecava en kan gevolgd worden door publiek en via live feeds op onder andere Facebook.

Er zijn slechts acht wedstrijdplaatsen. Als er meer aanmeldingen zijn, selecteert de jury de kandidaten op basis van een vooraf aan te leveren receptuur voor de klassieke desserttaart. Welke klassieke taart wordt op een later moment bekend gemaakt. Half september worden de kandidaten geïnformeerd over definitieve plaatsing. Jeroen Goossens en Ruben van Trigt wonnen de editie van 2018.

Inschrijven

Inschrijven voor ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2019 op donderdag 10 januari 2019 kan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: info@gastronomischgilde.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2018

Dobla

Dobla organiseert The Dobla Pastry Battle in verschillende landen. De organisatie van Nederlandse editie gebeurt in samenwerking met het Gastronomisch Gilde. Dobla in Alkmaar staat garant voor top-patisserie; niet alleen bonbons en taarten, maar ook honderden andere chocoladeproducten in allerlei vormen, maten en smaken. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie met zo’n 3.000 leden.

Horecava 2019

Ook dit jaar wordt de wedstrijd gehouden tijdens de jaarlijkse Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie. De beurs vindt plaats van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam en is geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Altijd op de hoogte blijven?