Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

5 oktober 2021
Winnaars 2020 Gold & Green (foto: Horecava)

Foodondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Horecava Innovation Award. Deze prijs voor beste innovatie wordt op de eerste dag de Horecava, op 10 januari 2022, voor de 21e keer uitgereikt. De inschrijving is in volle gang en loopt tot 22 oktober.

De organisatie van de Horecava begon met het uitreiken van de awards om innovatie in de foodservicebranche zichtbaar te maken en te stimuleren. De prijs werd de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Gold & Green, Deliverect en Pure Pacific Yellowtail.

Horecava Innovation Awards

Er zijn vier categorieën:  Food & Beverage; Equipment & Services; Concepts, Interior & Design; en Digital, Apps & Social Media. In alle vier de categorieën wijst de jury een winnaar aan. Een van hen wordt de overall winnaar. Daarnaast wordt ook de Karel de Vos Duurzaamheid Award uitgereikt aan het product dat het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie.

De jury, onderleiding van juryvoorzitter Hayk Simons (eigenaar HTC Advies), maakt 19 november de genomineerden bekend. Op de openingsdag van Horecava worden de winnaar bekendgemaakt.

Horecava 

De Horecava biedt een podium voor de foodservice industrie. Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 is er in de Amsterdam RAI een breed scala van leveranciers en fabrikanten, een theaterprogramma en sprekers te vinden. 

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?