Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

Horecava Innovation Award 2020

Winnaars 2020 Gold & Green (foto: Horecava)

Foodondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Horecava Innovation Award. Deze prijs voor beste innovatie wordt op de eerste dag de Horecava, op 10 januari 2022, voor de 21e keer uitgereikt. De inschrijving is in volle gang en loopt tot 22 oktober.

De organisatie van de Horecava begon met het uitreiken van de awards om innovatie in de foodservicebranche zichtbaar te maken en te stimuleren. De prijs werd de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Gold & Green, Deliverect en Pure Pacific Yellowtail.

Horecava Innovation Awards

Er zijn vier categorieën:  Food & Beverage; Equipment & Services; Concepts, Interior & Design; en Digital, Apps & Social Media. In alle vier de categorieën wijst de jury een winnaar aan. Een van hen wordt de overall winnaar. Daarnaast wordt ook de Karel de Vos Duurzaamheid Award uitgereikt aan het product dat het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie.

De jury, onderleiding van juryvoorzitter Hayk Simons (eigenaar HTC Advies), maakt 19 november de genomineerden bekend. Op de openingsdag van Horecava worden de winnaar bekendgemaakt.

Horecava 

De Horecava biedt een podium voor de foodservice industrie. Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 is er in de Amsterdam RAI een breed scala van leveranciers en fabrikanten, een theaterprogramma en sprekers te vinden. 

Dossiers
Lees ook
Carpigiani zoekt kandidaten voor de Gelato Festival Challenge

Carpigiani zoekt kandidaten voor de Gelato Festival Challenge

Op de Horecava vindt op 14 januari 2020 de ‘Gelato Festival Challenge Pro’ plaats. Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat op zoek naar de opvolger van Stefan Beerens, die de laatste editie won. Twee dagen later, op 16 januari, organiseert de ijsmachineproducent voor het eerst het ‘Gelato Festival Junior’, speciaal voor studenten IJsbereiding-Patisserie...

Horecava 2019: Wat is er nieuw op bakkersgebied?

Horecava 2019: Wat is er nieuw op bakkersgebied?

Zoals we gewend zijn, startte ook dit nieuwe jaar met de Horecava. Op de beurs van 7 tot en met 10 januari in de Amsterdamse RAI kon iedereen uit de horeca en andere foodbranches weer volop inspiratie opdoen voor een nieuw jaar. Wat zijn de trends en hoe verleid je de consument in 2019? Bakkers in bedrijf brengt de hoogtepunten.

Trends op Horecava 2019

Trends op Horecava 2019

De Horecava van 2019 is weer voorbij. Het waren vier dagen vol inspiratie, innovatie en vermaak. Bakkers in bedrijf was aanwezig en spotte een paar trends. Over het algemeen waren er voor de bakkersbranche geen hele grote innovatieve trends te vinden op de Horecava. Een kleine trend die wel opviel was zoete tapas, miniatuur gebakjes, of taartjes. Bij...