Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

Horecava Innovation Award 2020

Winnaars 2020 Gold & Green (foto: Horecava)

Foodondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Horecava Innovation Award. Deze prijs voor beste innovatie wordt op de eerste dag de Horecava, op 10 januari 2022, voor de 21e keer uitgereikt. De inschrijving is in volle gang en loopt tot 22 oktober.

De organisatie van de Horecava begon met het uitreiken van de awards om innovatie in de foodservicebranche zichtbaar te maken en te stimuleren. De prijs werd de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Gold & Green, Deliverect en Pure Pacific Yellowtail.

Horecava Innovation Awards

Er zijn vier categorieën:  Food & Beverage; Equipment & Services; Concepts, Interior & Design; en Digital, Apps & Social Media. In alle vier de categorieën wijst de jury een winnaar aan. Een van hen wordt de overall winnaar. Daarnaast wordt ook de Karel de Vos Duurzaamheid Award uitgereikt aan het product dat het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie.

De jury, onderleiding van juryvoorzitter Hayk Simons (eigenaar HTC Advies), maakt 19 november de genomineerden bekend. Op de openingsdag van Horecava worden de winnaar bekendgemaakt.

Horecava 

De Horecava biedt een podium voor de foodservice industrie. Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 is er in de Amsterdam RAI een breed scala van leveranciers en fabrikanten, een theaterprogramma en sprekers te vinden. 

Dossiers
Lees ook
Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green heeft de Horecava Innovation Award 2020 gewonnen met het product Pulled Oats, een alternatief voor vlees. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de opening van de Horecava.

Start van de Horecava

Start van de Horecava

Vandaag, 13 januari, om 10.00 openen de deuren van de RAI Amsterdam voor de 64e editie van Horecava. Deze editie staat in het teken van voedselverspilling, veggie & vegan en Brasserie 2050. Op de beurs vinden de bezoekers vele innovaties zoals vegetarische tonijnsushi, oplossingen voor personeelsproblematiek, koffiekopje van koffiedrab, chips van vlees...

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Jaarlijks vinden tijdens Horecava de Lekkerste Wedstrijden plaats. Elke deelnemer wordt door de inspecteurs van Houwers Groep grondig gekeurd op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. Om het belang van voedselveiligheid extra te benadrukken, roept het inspectiebureau de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020 in het leven.