Inschrijving Gouden Gard geopend

30 maart 2016

VIANEN - Op 4 oktober gaan jonge patisserietalenten de strijd aan om de prestigieuze Talentenprijs en de Gouden Gard. Deze vindt plaats in het Miele Inspirience Center in Vianen. De inschrijving is geopend: aanmelden kan tot 1 juli 2016 via www.goudengard.nl.

Wat moet je doen?

De opdracht voor Gouden Gard-deelnemers bestaat uit het maken van een showstuk, twee dezelfde desserttaarten, drie soorten friandises, twee soorten bonbons en drie soorten marsepein mens- en/of dierfiguren binnen een zelfgekozen thema. Deelnemers aan de Talentenprijs leveren op de wedstrijddag twee identieke desserttaarten in met als thema ‘1001 nacht’.

Vereisten

Kandidaten die willen meedoen aan de Gouden Gard volgen een bakkerij- of horeca-opleiding op niveau 3 of 4 of beschikken over een diploma van eerder genoemde opleiding, dat niet ouder is dan 24 maanden.

Maximum

De kandidaten voor de Talentenprijs volgen een bakkerijopleiding op niveau 2 of beschikken niet langer dan 18 maanden over dit diploma. Er kunnen maximaal 16 kandidaten meedoen aan de Gouden Gard en 35 kandidaten aan de Talentenprijs.

Meer weten?

Meer informatie over beide wedstrijden is te vinden op www.goudengard.nl.

 

Altijd op de hoogte blijven?