Slimme aanpassingen voor BakkersVak en IJs-Vak 2021

Bakkersvak IJs-Vak 2021

Met aangescherpte (hygiëne)maatregelen en slimme aanpassingen zorgt organisator Easyfairs dat Bakkersvak en IJs-Vak in 2021 op een veilige manier door kunnen gaan.

Op 7, 8 en 9 maart 2021 viert Bakkersvak haar 10e verjaardag. De voorbereidingen voor deze speciale jubileum-editie zijn dan ook al in volle gang, ondanks alle onduidelijkheid die nu nog rondom evenementen speelt. Easyfairs Nederland is druk bezig alle vakbeurzen corona-proof te maken. "Hiermee beogen wij op een verantwoorde manier vakbeurzen vanaf september weer te laten plaatsvinden. Wij gaan er daarbij vanuit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat iedere beurs veilig is, en dat iedereen zich veilig voelt. Er wordt onder meer gedacht aan zogeheten time slots voor bezoekers en een verruiming van de gehele beursindeling."

Kijk voor meer informatie op de website van Bakkersvak & IJs-Vak 2021.
 

Dossiers
Lees ook
Intelligentia Taste Rooms wint De Gouden IJscreatie 2020

Intelligentia Taste Rooms wint De Gouden IJscreatie 2020

Jeffrey Claassen van Intelligentia Taste Rooms won 3 maart De Gouden IJscreatie 2020. De tweede plaats was voor Mark van Gaal van IJs & Spijs in Haps en de derde plaats voor Kees Baars jr. Van IJsie Prima in Callantsoog. De top-3 is genomineerd voor IJssalon van het Jaar 2020.

Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

Bakkersvak betekent handen schudden, kennis maken en oude bekenden weerzien. Maar het betekent ook: drie dagen kennis opdoen. Van demo’s van het Nederlands PatisserieTeam tot tips over minder weggooien, Bakkersvak 2020 biedt een uitgebreid programma met als thema ‘Durf te kiezen’. Voor welke programma-onderdelen kies jij?

Bakkersgrondstof maakt van oud brood nieuw brood

Bakkersgrondstof maakt van oud brood nieuw brood

Oud brood is een probleem voor de bakkerij. Dagelijks blijven er 130.000 broden in de bakkerij liggen. Bakkersgrondstof gebruikt dit oude brood om er nieuw brood van te maken. In het Praktijklokaal op Bakkersvak geeft Sebastiaan Hetterschijt van Bakkersgrondstof hier een presentatie over. De namen achter Bakkersgrondstof zijn Paul Berntsen, Jos...