Inschrijven voor achtste editie Tour de Bakker

5 augustus 2019

Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 10 september. Een middag fietsen of wandelen met vakgenoten door de Loonse en Drunense duinen; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen. 

Het fietsevenement Tour de Bakker wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Harry van den Besselaar van Vamo bedacht dit event. Het uitgangspunt was om een sportief netwerkevement te organiseren zonder dat hier gelijk commerciële verplichtingen aan verbonden waren. 

Samen met een aantal sponsoren uit de bakkerijbranche wordt er invulling aan deze middag gegeven. Er kan zowel gefietst als gewandeld worden. De fietsers kunnen kiezen uit een tocht op de stadsfiets, moutainbike of tourfiets. De stadsfietsers leggen een route van 15-20 km af en brengen onderweg een bezoekje een bedrijf. De mountainbikers kunnen een uitdagende route van 25 km maken door de duinen. En de tourfietsers fietsen een rondje om Den Bosch van 40 of 60 km. De wandelaars maken een wandeling van 3-5 km door de duinen onder begeleiding van een gids. De dag wordt zoals altijd afgesloten met een barbecue. 

Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan het goede doel, de christelijke organisatie The Breadhouse. Hun missie is om in arme gebieden Broodhuizen (bakkerijen) te bouwen. Dit levert werkgelegenheid op en voorziet de bevolking van brood.

Er is plaats voor 175 deelnemers. Inschrijven kan op de website van Tour de Bakker.

Altijd op de hoogte blijven?