Inschrijven voor Nationaal Schoolontbijt

30 juni 2017

De aanmeldperiode voor ambachtelijke bakkers om deel te nemen aan het Nationaal Schoolontbijt 2017 is gestart. Ambachtelijke bakkers kunnen zich tot 1 augustus inschrijven voor dit ontbijt. Daarna krijgen ook supermarkten de kans om zich aan te melden.

Dit jaar viert het Nationaal Schoolontbijt het vijftienjarig jubileum. Op duizenden basisscholen in heel Nederland gaan meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Dit jaar wordt van 6 tot en met 10 november georganiseerd.

Schoolontbijt

Ambachtelijke bakkers die meedoen voorzien één of meer scholen in die week kosteloos van brood, van dozen met houdbare producten die hij ontvangt via bijvoorbeeld Beko en Bakeplus en van verse producten die de bakker op declaratiebasis zelf dient aan te schaffen. In tegenstelling tot de vorige edities van het Schoolontbijt, levert de deelnemende bakker nu de totale ontbijtpakketten zelf af op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag.

Inschrijven kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kan de bakker direct kiezen uit deelnemende scholen in de eigen buurt.

Altijd op de hoogte blijven?