Informatieve bijeenkomst voor potentiële kandidaten Meesterexamens 2025

18 april 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. Om geïnteresseerden daar meer uitleg over te geven is een informatieve bijeenkomst gepland op dinsdagmiddag 9 mei in Gouda.

De data voor de eerstvolgende examens om een Meestertitel in de wacht te kunnen slepen zijn bekend: op 28, 29 en 30 april 2025 vinden de Meesterexamens plaats op een nog nader bekend te maken locatie. De wedstrijdreglementen voor de beide titels zijn te vinden op de vernieuwde website, www.meestertitel.eu. Inschrijven voor het examen kan door een mail te sturen naar info@meestertitel.eu.

Om voor de inschrijving beter geïnformeerd te zijn heeft de vereniging een informatieve bijeenkomst voor potentiële kandidaten gepland op 9 mei van 13.00 tot 14.30 uur op het kantoor van de NBOV, Gerbrandyweg 8 te Gouda. Bij deze bijeenkomst zijn de bestuursleden van de vereniging aanwezig inclusief een aantal Meester Boulangers en Patissiers om vragen te beantwoorden. Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan via info@meestertitel.eu.

Inauguratie

Tijdens het komende Meesterexamen wordt de inauguratie van de eventuele nieuwe Meesters losgekoppeld van het examen. Dit heeft de Vereniging De Meesters besloten zodat de nieuwe Meesters een mooi podium krijgen, los van de druk van het Meesterexamen. “De Meestertitel behalen is een prestatie van formaat”, benadrukt het bestuur. “De bekroning daarvan verdient een apart moment.” In 2025 vindt de inauguratie plaats op 2 juni.

Altijd op de hoogte blijven?