Hutten Beste Werkgever in horecabranche

VEGHEL - Nationale culinaire dienstverlener Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dat blijkt uit het werkgeversonderzoek van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bereikte Hutten de zevende plek.

  • Samenwerkers
  • “Een prachtige erkenning”, stelt Pascal Verheugd, HR-directeur bij Hutten. “Onze inzet om geluk centraal te stellen, is hiermee weer bevestigt. Medewerkers heten bij ons samenwerkens. We erkennen hen om wie ze zijn en geven elk talent de ruimte om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg naar geluk. Ik vind dit heel mooi.”
  • Groei

Hutten is afgelopen jaar gegroeid. Ze breidde de culinair en gastvrijheidsdienstverlener onder andere uit met meer dan dertig bedrijfscateringlocaties en nam het een zorgbakkerij over.

Lees ook
Chef-kok ontwikkelt ijscalculator Ice Solution

Chef-kok ontwikkelt ijscalculator Ice Solution

Herman Cooijmans, chef kok en eigenaar van Restaurant EDEN* in Valkenswaard, ontwikkelde de afgelopen jaren een ijscalculator. Deze app genereert voor elke gewenste smaak een ijsrecept. “Zo kan ik gekke ingrediënten en smaakstoffen toevoegen.”

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Nederland gaat de komende tijd van het slot. In de persconferentie van 15 februari maakte minister Ernst Kuipers bekend dat de meeste coronaregels komen te vervallen in drie stappen.