Houben Worstenbrood en de zorgbakkerij van Hutten gaan samenwerken

21 september 2021 Mischa Brendel Hutten

Vanaf heden worden de worstenbroodjes van Houben gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten.

De twee Brabantse familiebedrijven hebben een overeenkomst gesloten, waarbij de inkoop, productie en logistiek naar Hutten in Veghel verhuizen; in Eindhoven blijft de winkel van Houben gewoon bestaan; hier zijn alle verschillende worstenbroodjes van het bedrijf – zoals truffelworstenbroodjes en eiwitrijke sportenbroodjes – te koop.

Beide bedrijven zijn enthousiast over de samenwerking. Bart Houben: “Ik kun Hutten erg goed omdat ik daar zelf ook werkzaam ben geweest, daarom wist ik dat dit de juiste partij was om mee samen te werken. Door deze samenwerking versterken we elkaars kwaliteiten en kunnen zowel Houben Worstenbrood als de zorgbakkerij verder doorgroeien.”

Rian Bouwmans, directeur Food & Concepten bij Hutten, vult aan: “We zijn niet alleen culinair een goede match. We kunnen door deze samenwerking bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk houden. Zo heeft Houben Worstenbrood meerdere oudere werknemers in dienst en wordt onze bakkerij deels gerund door mensen met een gehoorbeperking. Ik weet zeker dat we elkaars krachten maximaal gaan versterken en er de komende tijd veel worstenbroodjes gerold gaan worden.”

 

Altijd op de hoogte blijven?