Horecava uitgesteld naar voorjaar 2022

29 november 2021 Horecava

De organisatie van de Horecava heeft besloten om de vakbeurs voor de horeca te verplaatsen naar het voorjaar 2022. De nieuwe datum is nog niet bekend.

De beurs stond gepland voor 10 tot en met donderdag 13 januari. Bij de beurs staat het fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan. Door de huidige omstandigheden in - en de druk op - de markt, kan dit volgens de organisatie onvoldoende gewaarborgd worden. In overleg met partijen uit de markt is daarom besloten om de beurs uit te stellen naar het voorjaar.

“Een zeer heftige beslissing, we hadden het zo graag anders gezien en wilden zo graag met een prachtig fysiek evenement het nieuwe jaar aftrappen", zegt Carlijn Groen-Wijnmalen (Director Food Horecava) op de Horecava-website. "Maar we kiezen ervoor om vanuit solidariteit, verantwoordelijkheid en marktleiderschap Horecava te verschuiven. Als Horecava positioneren we ons middenin deze mooie branche. We zijn er op gericht alle ondernemers iets te bieden: van kennis tot kunde, van ontmoeten tot zaken doen. Met de aanhoudende druk op de markt kunnen we in deze tijd niet het event neerzetten zoals wij dat voor ogen hebben."

Er is nog geen nieuwe datum voor de beurs. Medio december volgt er meer informatie over de plannen voor 2022.

Bron: Horecava

Altijd op de hoogte blijven?