Horecava keert terug in 2023

17 november 2022 Redactie Food

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Vanwege corona kon Horecava de afgelopen twee jaar niet fysiek plaatsvinden. Daarom ontwikkelde de organisatie een online platform, waar vraag en aanbod samenkomen en actueel nieuws wordt gedeeld. Dit platform blijft, zodat de horecabranche elkaar niet alleen tijdens de beurs maar ook de rest van het jaar kan ontmoeten.

In de horecabranche zijn duurzaamheid, personeel en innovatie momenteel van groot belang. Daarom ligt de focus van de beurs op deze belangrijke thema’s. “Horecaondernemers zijn op zoek naar concrete oplossingen en inspiratie om invulling te geven aan de uitdagingen van deze tijd”, meldt de organisatie. “Op de beurs vinden zij partijen die hen direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen. Van het werven van personeel tot circulair ondernemen en innovaties in de horecabranche.”

Daarnaast vinden er op Horecava veel (culinaire) activiteiten plaats. Op de agenda staan wedstrijden met (sterren)chefs, lezingen van nationale- en internationale sprekers, presentaties, demonstraties en workshops. Op de beursvloer treffen bezoekers een divers aanbod van exposanten.

Horecava is al 65 jaar een horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Deze vakbeurs trekt elke editie tienduizenden bezoekers. Op de beurs staan exposanten ingedeeld in de volgende categorieën: food & wine, fast casual, koude dranken, warme dranken, bakkerij & patisserie, interieur & design, grootkeuken & apparatuur en tech & dienstverlening. Ook is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie.

Altijd op de hoogte blijven?