Horecava 2022 gaat niet door

Horecava

De organisatie van de Horecava heeft besloten om de beurs van 2022 te annuleren. De afgelopen twee jaar waren zwaar voor horecaondernemers en die druk blijft voorlopig op de sector liggen. Daarom is volgens de organisatie een evenement als de horecava “ondoenlijk en onwenselijk”.

“Na vele gesprekken en analyses van diverse scenario’s, hebben we met pijn in ons hart het definitieve besluit genomen om Horecava 2022 te annuleren”, zegt Carlijn Groen – Wijnmalen (director Food Horecava). “Een beslissing die ons zwaar valt, maar waarvan we denken dat het op dit moment het enige juiste is.”

Het besluit is genomen in overleg met de branche. Carlijn vervolgt: “De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar te verduren gekregen in de pandemie en de druk op de branche is en blijft ook komende tijd onverminderd groot. De focus voor de horeca ligt de komende tijd meer dan ooit bij de gast, de onderneming en het opstarten van het terrasseizoen in het voorjaar. Een Horecava organiseren nadat het terrasseizoen is begonnen is voor de branche niet wenselijk. Het annuleren van de 2022 editie is daarom de enige juiste keuze”.

De organisatie richt zich nu op 2023. De Horecava 2023 staat gepland van 9 tot en met 12 januari 2023.

Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief