Holland Meel hield vorige week maandag, op 14 oktober, de themabijeenkomst Borrel & Bites. Tijdens deze bijeenkomst werden een drietal broden gepresenteerd: bierbrood, cranberry notenbrood en kaas spek tomaten brood.

Ongeveer 75 ambachtelijke bakkers bezochten deze bijeenkomst die werd gehouden in de Bierbrouwerij Grolsch in Enschede. Op het programma stond de productpresentatie van drie broden in de trend van Borrel & Bites. Dit waren bierbrood met hop met als basis Graza Mix, een 50% melange voor een 100% Volkorenbrood, Cranberry Notenbrood met als basis Durumtarwe en Kaas Spek Tomatenbrood met als basis Amethist Patent, een onbehandelde desembloem.

Berjan Ten Brinke van Bakkerij Ten Brinke uit Ommen gaf de productdemonstratie. Daarnaast gaf Ron Brinkhuis van Ron Brinkhuis Advies tips voor de marketing rondom Borrel & Bites producten.

Aansluitend kregen de aanwezigen een rondleiding door de brouwerij van Grolsch met als eindbestemming het Grolsch café, waar ze onder het genot van een biertje, de gepresenteerde producten konden keuren en proeven.

“Heel fijn dat er zoveel bakkers aanwezig waren op deze bijeenkomst" zei Dorien Schaap-Holland van de directie van Holland Meel. "Wij hadden een mooi programma, waarin wij innovatieve producten in een ontspannen programma presenteerden en waarbij iedere deelnemer kon genieten van een lekkere Borrel en Bites. Het was een geslaagde middag.”

Altijd op de hoogte blijven?