Holland Meel presenteert brood met thema borrel & bites

borrel bites_Holland Meel

Holland Meel hield vorige week maandag, op 14 oktober, de themabijeenkomst Borrel & Bites. Tijdens deze bijeenkomst werden een drietal broden gepresenteerd: bierbrood, cranberry notenbrood en kaas spek tomaten brood.

Ongeveer 75 ambachtelijke bakkers bezochten deze bijeenkomst die werd gehouden in de Bierbrouwerij Grolsch in Enschede. Op het programma stond de productpresentatie van drie broden in de trend van Borrel & Bites. Dit waren bierbrood met hop met als basis Graza Mix, een 50% melange voor een 100% Volkorenbrood, Cranberry Notenbrood met als basis Durumtarwe en Kaas Spek Tomatenbrood met als basis Amethist Patent, een onbehandelde desembloem.

Berjan Ten Brinke van Bakkerij Ten Brinke uit Ommen gaf de productdemonstratie. Daarnaast gaf Ron Brinkhuis van Ron Brinkhuis Advies tips voor de marketing rondom Borrel & Bites producten.

Aansluitend kregen de aanwezigen een rondleiding door de brouwerij van Grolsch met als eindbestemming het Grolsch café, waar ze onder het genot van een biertje, de gepresenteerde producten konden keuren en proeven.

“Heel fijn dat er zoveel bakkers aanwezig waren op deze bijeenkomst" zei Dorien Schaap-Holland van de directie van Holland Meel. "Wij hadden een mooi programma, waarin wij innovatieve producten in een ontspannen programma presenteerden en waarbij iedere deelnemer kon genieten van een lekkere Borrel en Bites. Het was een geslaagde middag.”

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...