Hidde de Brabander in jury van de 'Chocoladeshow'

23 oktober 2017

Hidde de Brabander neemt plaats in de jury van het nieuwe tv-programma 'De Chocoladeshow'. Deze talentenjacht gaat op zoek naar de beste chocolatier van Nederland. De Chocoladeshow is vanaf zondag 5 november te zien bij RTL 4.

Aan De Chocoladeshow nemen tien young professionals deel. Onder hen is Gouden Gard-winnaar 2017 Lisa Matthijssen. De kandidaten komen in het programma voor verschillende technische en creatieve uitdagingen te staan. Elke week valt er één chocolatier af. In de finale gaan de overgebleven kandidaten de strijd aan om de eer en de hoofdprijs: het ontwikkelen van een eigen smaak chocoladereep.

Chocolade maken is een vak apart. Het is een wiskundig en natuurkundig proces waarbij tijd en temperatuur cruciale factoren zijn. Om voor de hoofdprijs in aanemrking te komen moeten de chocolatiers alles laten zien wat ze in huis hebben: airbrushen, tempereren, modelleren en moulleren.

De presentatie van 'De Chocolade Show is in handen van Miljuschka Witzenhausen. Blue Circle produceert het programma. Vanaf zondag 5 november is het programma wekelijks te zien om 18.05 uur bij RTL 4.

 

Altijd op de hoogte blijven?