Hidde de Brabander in denktank Bakkers in bedrijf

17 november 2016

ZWOLLE – Hidde de Brabander treedt toe tot de redactiecommissie van Bakkers in bedrijf. De patissier, docent, zoete chef op 24Kitchen, voorzitter van de vereniging Gouden Gard en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia in ‘s-Gravenzande volgt daarmee oud-docent en vaktechnisch specialist Hans van Noort op die na 15 jaar zitting te hebben gehad in de denktank van het vakblad, te kennen gaf te willen stoppen. Hij nam tijdens de afgelopen vergadering begin november afscheid.

Bakkers vooruit helpen

De Brabander was meteen enthousiast toen hij werd benaderd. “Ik wil graag meewerken om bakkers in Nederland vooruit te helpen. Dat doe ik al op allerlei manieren. Door zitting te nemen in de denktank van Bakkers in bedrijf denk ik nóg een extra steentje bij te kunnen dragen. Een vakblad als Bakkers in bedrijf is een goede manier voor bakkers om visie te ontwikkelen. Hopelijk lukt het me samen met de overige redactiecommissieleden die visie vorm en inhoud te geven door mee te denken over de inhoud van Bakkers in bedrijf.”

Werking

Naast Hidde de Brabander, zitten in de denktank van Bakkers in bedrijf de volgende personen: John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop), Romke van der Meulen (Patisserie Schaafsma) en Linda van ’t Land (Bureau LiLa). In de commissie worden brancheontwikkelingen besproken, vertalingen daarvan naar de vaktitel bedacht; er wordt feedback gegeven op verschenen edities en tips en suggesties gegeven voor verbetering.

Redactiecommissie-Bakkers-in-bedrijf-300x225            

 De redactiecommissie van Bakkers in bedrijf, v.l.n.r. (boven): Romke van der Meulen (patisserie Schaafsma), John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Linda van 't Land (Bureau LiLa), (onder) Hans van Noort (oud-docent, vaktechnisch specialist), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop).

Altijd op de hoogte blijven?