Hidde de Brabander in denktank Bakkers in bedrijf

hidde-de-brabander-in-denktank-bakkers-in-bedrijf

ZWOLLE – Hidde de Brabander treedt toe tot de redactiecommissie van Bakkers in bedrijf. De patissier, docent, zoete chef op 24Kitchen, voorzitter van de vereniging Gouden Gard en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia in ‘s-Gravenzande volgt daarmee oud-docent en vaktechnisch specialist Hans van Noort op die na 15 jaar zitting te hebben gehad in de denktank van het vakblad, te kennen gaf te willen stoppen. Hij nam tijdens de afgelopen vergadering begin november afscheid.

Bakkers vooruit helpen

De Brabander was meteen enthousiast toen hij werd benaderd. “Ik wil graag meewerken om bakkers in Nederland vooruit te helpen. Dat doe ik al op allerlei manieren. Door zitting te nemen in de denktank van Bakkers in bedrijf denk ik nóg een extra steentje bij te kunnen dragen. Een vakblad als Bakkers in bedrijf is een goede manier voor bakkers om visie te ontwikkelen. Hopelijk lukt het me samen met de overige redactiecommissieleden die visie vorm en inhoud te geven door mee te denken over de inhoud van Bakkers in bedrijf.”

Werking

Naast Hidde de Brabander, zitten in de denktank van Bakkers in bedrijf de volgende personen: John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop), Romke van der Meulen (Patisserie Schaafsma) en Linda van ’t Land (Bureau LiLa). In de commissie worden brancheontwikkelingen besproken, vertalingen daarvan naar de vaktitel bedacht; er wordt feedback gegeven op verschenen edities en tips en suggesties gegeven voor verbetering.

redactiecommissie-bakkers-in-bedrijf            

 De redactiecommissie van Bakkers in bedrijf, v.l.n.r. (boven): Romke van der Meulen (patisserie Schaafsma), John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Linda van 't Land (Bureau LiLa), (onder) Hans van Noort (oud-docent, vaktechnisch specialist), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop).

Lees ook
Ready. Set. Go!

Ready. Set. Go!

Ik val. Voel een forse ruk aan mijn hele lijf. Mijn snelheid gaat terug van zo’n 200 km per uur naar heel veel langzamer. De drie seconden van het vallen, net voor die ruk, ben ik even van de wereld. Er gebeurt meer dan mijn hoofd kan verwerken. Nu zie ik boven mij het vliegtuig. Het vliegt door zonder mij. Ik zie de parachute. Ik hang. Ik schreeuw....

Ontbijt(je)

Ontbijt(je)

Het gaat goed met de economie. Dat is te merken, ook op de weg. Wat een drama… Elke ochtend en avond staan er door heel Nederland files. De ene monsterfile volgt de andere op. Veelal veroorzaakt door ongelukken. Volgens mij is de oorzaak vaak het gebruik van de telefoon in de auto. Je zit zo lang in de auto, dus even je mail bekijken of een appje sturen...

Hilco

Hilco

2003. Ik wen net wat aan de euro. De iPhone laat nog vier jaar op zich wachten. Johnny Depp wordt wereldberoemd met the Pirates of the Caribbean. En jij start - in eigen woorden - groen als gras in de bakkerijsector. Kortom, een historisch jaar voor de bakkerij. Je maakte Bakkers in bedrijf groot en later ook – samen met Clara - Vakblad IJs! Droeg daarmee...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...