Hidde de Brabander in denktank Bakkers in bedrijf

hidde-de-brabander-in-denktank-bakkers-in-bedrijf

ZWOLLE – Hidde de Brabander treedt toe tot de redactiecommissie van Bakkers in bedrijf. De patissier, docent, zoete chef op 24Kitchen, voorzitter van de vereniging Gouden Gard en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia in ‘s-Gravenzande volgt daarmee oud-docent en vaktechnisch specialist Hans van Noort op die na 15 jaar zitting te hebben gehad in de denktank van het vakblad, te kennen gaf te willen stoppen. Hij nam tijdens de afgelopen vergadering begin november afscheid.

Bakkers vooruit helpen

De Brabander was meteen enthousiast toen hij werd benaderd. “Ik wil graag meewerken om bakkers in Nederland vooruit te helpen. Dat doe ik al op allerlei manieren. Door zitting te nemen in de denktank van Bakkers in bedrijf denk ik nóg een extra steentje bij te kunnen dragen. Een vakblad als Bakkers in bedrijf is een goede manier voor bakkers om visie te ontwikkelen. Hopelijk lukt het me samen met de overige redactiecommissieleden die visie vorm en inhoud te geven door mee te denken over de inhoud van Bakkers in bedrijf.”

Werking

Naast Hidde de Brabander, zitten in de denktank van Bakkers in bedrijf de volgende personen: John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop), Romke van der Meulen (Patisserie Schaafsma) en Linda van ’t Land (Bureau LiLa). In de commissie worden brancheontwikkelingen besproken, vertalingen daarvan naar de vaktitel bedacht; er wordt feedback gegeven op verschenen edities en tips en suggesties gegeven voor verbetering.

redactiecommissie-bakkers-in-bedrijf            

 De redactiecommissie van Bakkers in bedrijf, v.l.n.r. (boven): Romke van der Meulen (patisserie Schaafsma), John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Linda van 't Land (Bureau LiLa), (onder) Hans van Noort (oud-docent, vaktechnisch specialist), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop).

Lees ook
De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument.

De tijd verstrijken voor een goede staaf

De tijd verstrijken voor een goede staaf

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet hij niet altijd goed gaan?

Morssink de bakker gaat nieuwe winkel openen

Morssink de bakker gaat nieuwe winkel openen

Richard en Henriëtte Morssink van de gelijknamige bakkerij in Helmond gaan op korte termijn een nieuwe winkel openen. De exacte locatie houden de Helmondse ondernemers nog even geheim, maar het wordt een centrale locatie waar heel Helmond van kan meegenieten.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...