Hidde de Brabander in denktank Bakkers in bedrijf

hidde-de-brabander-in-denktank-bakkers-in-bedrijf

ZWOLLE – Hidde de Brabander treedt toe tot de redactiecommissie van Bakkers in bedrijf. De patissier, docent, zoete chef op 24Kitchen, voorzitter van de vereniging Gouden Gard en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia in ‘s-Gravenzande volgt daarmee oud-docent en vaktechnisch specialist Hans van Noort op die na 15 jaar zitting te hebben gehad in de denktank van het vakblad, te kennen gaf te willen stoppen. Hij nam tijdens de afgelopen vergadering begin november afscheid.

Bakkers vooruit helpen

De Brabander was meteen enthousiast toen hij werd benaderd. “Ik wil graag meewerken om bakkers in Nederland vooruit te helpen. Dat doe ik al op allerlei manieren. Door zitting te nemen in de denktank van Bakkers in bedrijf denk ik nóg een extra steentje bij te kunnen dragen. Een vakblad als Bakkers in bedrijf is een goede manier voor bakkers om visie te ontwikkelen. Hopelijk lukt het me samen met de overige redactiecommissieleden die visie vorm en inhoud te geven door mee te denken over de inhoud van Bakkers in bedrijf.”

Werking

Naast Hidde de Brabander, zitten in de denktank van Bakkers in bedrijf de volgende personen: John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop), Romke van der Meulen (Patisserie Schaafsma) en Linda van ’t Land (Bureau LiLa). In de commissie worden brancheontwikkelingen besproken, vertalingen daarvan naar de vaktitel bedacht; er wordt feedback gegeven op verschenen edities en tips en suggesties gegeven voor verbetering.

redactiecommissie-bakkers-in-bedrijf            

 De redactiecommissie van Bakkers in bedrijf, v.l.n.r. (boven): Romke van der Meulen (patisserie Schaafsma), John Vermin (manager HEMA-bakkerijen), Linda van 't Land (Bureau LiLa), (onder) Hans van Noort (oud-docent, vaktechnisch specialist), Jozeph Verloop (Bakkers van Verloop).

Lees ook
Uitzendbureau Het Ambacht viert jubileum

Uitzendbureau Het Ambacht viert jubileum

In 2020 bestaat Uitzendbureau Het Ambacht 12,5 jaar. Om dit te vieren organiseren ze op 31 maart een exclusieve workshop met Meester Patissier Hidde de Brabander, Meester Boulanger Wilfred Haafs en presentator Evert ten Napel. De workshop vindt plaats in het nieuwe gebouw van de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Marketingrapport Bakkerijbranche 2019

Marketingrapport Bakkerijbranche 2019

Het Marketingrapport Bakkerijbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de bakkerijbranche in Nederland.

Nieuwe website Bakkerijkopen

Nieuwe website Bakkerijkopen

Bakkerijkopen heeft een nieuwe website. Alles zit in een nieuw jasje en toegankelijkheid is verbeterd volgens beheerder TenBa BV.    De website bakkerijkopen.nl is speciaal ontworpen om zoekers en aanbieders van bakkersbedrijven met elkaar in contact te brengen, op een, indien gewenst, anonieme manier. Bakkers die overwegen om hun...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Wat ga je doen?Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je...

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele banketproductie. Deze productie bestaat uit het bereiden van gebak, stukswerk en koeken. Dit...

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal...