Het juiste doen als niemand kijkt - Frank Peters

Het juiste doen als niemand kijkt

In dit boek geeft reputatie-expert Frank Peters zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Bekende Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers vullen hem aan op het gebied van ethiek. Het juiste doen als niemand kijkt is een beschouwend en praktisch boek, dat de lezer een persoonlijk stappenplan biedt voor het ontwikkelen van integer leiderschap en het managen van de reputatie.

De maatschappij oefent extreme druk uit op organisaties. Zij is jury, rechter en beul in één. De bonusdiscussie bij ING is daar voorbeeld van. Alles draait om de verwachtingen van interne en externe stakeholders en om hieraan tegemoet te komen, zijn ethisch en integer gedrag van de organisatie nodig. Integriteit is de heilige graal van leiderschap en cruciaal bij het opbouwen en behouden van een sterke reputatie.

In het boek ‘Het juiste doen als niemand kijkt’ geeft reputatie-expert Frank Peters zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Bekende Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers – waaronder René ten Bos, Muel Kaptein en Menno de Bree – vullen hem aan op het gebied van ethiek. Het resultaat is een beschouwend en praktisch boek, dat je een persoonlijk stappenplan biedt voor het ontwikkelen van integer leiderschap en het managen van je reputatie.

Frank Peters is de oprichter van Virtus Communications en werkt ruim dertig jaar in reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij adviseert gerenommeerde ondernemingen, organisaties en bestuurders. Eerder schreef hij Crisiscommunicatie voor iedereen, Reputatiemanagement voor iedereen, Mediatraining voor iedereen, Spanning rond de boardroom, Reputatie onder druk en What are they saying about you?

Auteur: Frank Peters
ISBN: 9789024438327
Prijs 30,95

Dit boek is te koop bij Libris of andere lokale boekhandels. Steun de boekhandel en koop lokaal! 

Dossiers
Meer over
Lees ook
Bloed, zweet maar samen

Bloed, zweet maar samen

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor bedrijven. Grote multinationals gebruiken het in hun publieke profilering maar de echte innovatie komt vaak van frisse, jonge bedrijven.

Alles wat je wilt weten over bedrijfsoverdracht

Alles wat je wilt weten over bedrijfsoverdracht

Voor foodondernemers is bedrijfsoverdracht een actueel onderwerp. In de versbranches werken veel oudere ondernemers, die moeten nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Een moeilijk onderwerp, want naast alle emoties rondom een bedrijfsoverdracht, weten veel ondernemers niet precies hoe dit proces eruitziet. Het boek ‘De 100 meestgestelde vragen...

Boek over de historie van Mennobrood uit Witmarsum

Boek over de historie van Mennobrood uit Witmarsum

Op vrijdag 9 september presenteren akkerbouwer Menno de Vries en molenaar Christa Bruggenkamp het eerste exemplaar van het boek Van Oergraan tot Mennobrood. De burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslan mag het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief