Het bewuste bakboek Andere Koek

26 oktober 2018

Het foodplatform Food Bandits bracht 25 oktober het bewuste bakboek Andere koek uit. Vrijwel alle recepten zijn gluten- en lactosevrij, vegan en met alleen natuurlijke suikers. Ideaal voor mensen die plantaardig eten of een voedselallergie hebben en toch lekker willen snoepen.

Andere koek

Voor mensen met een lactose- of glutenallergie of die een plantaardig dieet volgen is het een uitdaging zijn om deze producten te vermijden en bijvoorbeeld een taart of pannenkoeken te bakken. In het bakboek Andere koek staan meer dan 60 bewuste recepten die grotendeels plant based en allergeenvrij zijn. Van brownies en aardbeientaart tot klassieke wafels en tiramisu. In het boek staan niet alleen recepten. Ook geven de Food Bandits tips over foodstyling en fotografie.

Food Bandits

De Food Bandits bestaan uit Suus, Johann en teckel Moos. Zij starten vijf jaar geleden met dit foodplatform. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend wegens hun heerlijke free-form-recepten en prachtige foodstyling en fotografie.

Dit boek is te koop bij Boek-plus.nl, de online boekhandel van Vakbladen.com die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Ga naar: Andere koek.

Altijd op de hoogte blijven?