Het bewuste bakboek Andere Koek

Andere koek

Het foodplatform Food Bandits bracht 25 oktober het bewuste bakboek Andere koek uit. Vrijwel alle recepten zijn gluten- en lactosevrij, vegan en met alleen natuurlijke suikers. Ideaal voor mensen die plantaardig eten of een voedselallergie hebben en toch lekker willen snoepen.

Andere koek

Voor mensen met een lactose- of glutenallergie of die een plantaardig dieet volgen is het een uitdaging zijn om deze producten te vermijden en bijvoorbeeld een taart of pannenkoeken te bakken. In het bakboek Andere koek staan meer dan 60 bewuste recepten die grotendeels plant based en allergeenvrij zijn. Van brownies en aardbeientaart tot klassieke wafels en tiramisu. In het boek staan niet alleen recepten. Ook geven de Food Bandits tips over foodstyling en fotografie.

Food Bandits

De Food Bandits bestaan uit Suus, Johann en teckel Moos. Zij starten vijf jaar geleden met dit foodplatform. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend wegens hun heerlijke free-form-recepten en prachtige foodstyling en fotografie.

Dit boek is te koop bij Boek-plus.nl, de online boekhandel van Vakbladen.com die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Ga naar: Andere koek.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Fooditive ontwikkelt LowSalt en Bee-free-Honey

Fooditive ontwikkelt LowSalt en Bee-free-Honey

De plantaardige ingrediëntenfabrikant Fooditive maakt bekend de productie op te schalen. Daarnaast introduceert de Nederlandse startup twee nieuwe ingrediënten: LowSalt en Bee-free-Honey.

Bakkerij en lunchroom De Vegan Bakker opent in Heusden

Bakkerij en lunchroom De Vegan Bakker opent in Heusden

Vrijdag 22 juli opent de nieuwe lunchroom en bakkerij De Vegan Bakker in Heusden, naast Bakkertje Deeg. Hier worden volledig veganistische producten geserveerd die ontwikkeld en bereid zijn door eigenaar en vegan bakker Lucas Vermeulen.

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije oplossingen

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije oplossingen

Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free From’-oplossingen rondom de duurzaamheid trends in de bakkerijmarkt.