Het bewuste bakboek Andere Koek

Andere koek

Het foodplatform Food Bandits bracht 25 oktober het bewuste bakboek Andere koek uit. Vrijwel alle recepten zijn gluten- en lactosevrij, vegan en met alleen natuurlijke suikers. Ideaal voor mensen die plantaardig eten of een voedselallergie hebben en toch lekker willen snoepen.

Andere koek

Voor mensen met een lactose- of glutenallergie of die een plantaardig dieet volgen is het een uitdaging zijn om deze producten te vermijden en bijvoorbeeld een taart of pannenkoeken te bakken. In het bakboek Andere koek staan meer dan 60 bewuste recepten die grotendeels plant based en allergeenvrij zijn. Van brownies en aardbeientaart tot klassieke wafels en tiramisu. In het boek staan niet alleen recepten. Ook geven de Food Bandits tips over foodstyling en fotografie.

Food Bandits

De Food Bandits bestaan uit Suus, Johann en teckel Moos. Zij starten vijf jaar geleden met dit foodplatform. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend wegens hun heerlijke free-form-recepten en prachtige foodstyling en fotografie.

Dit boek is te koop bij Boek-plus.nl, de online boekhandel van Vakbladen.com die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Ga naar: Andere koek.

Lees ook
Pride and Pudding - Regula Ysewijn

Pride and Pudding - Regula Ysewijn

Met de verwijzing naar Jane Austens bekendste boek Pride and prejudice en de ondertitel ‘De geschiedenis van de Britse pudding in hartige en zoete recepten’ maakt Regula Ysewijn meer dan duidelijk dat dit boek bestemd is voor liefhebbers van Engelse bakproducten. Maar dit boek biedt meer. De Belgische Ysewijn is culinair auteur en fotograaf....

Sharp Sharp werkt aan mooiere wereld

Sharp Sharp werkt aan mooiere wereld

Renate de Klein (36) en Frank Hanssen (38) maken veganistische taartjes zonder geraffineerde suiker en gluten. In hun winkel Sharp Sharp in Rotterdam verkoopt het ontwerpersduo verrassend lekkere ‘plaatjes’, zoals een confettitaartje met gedroogde bloemen. “Het mag gezonder, maar taartjes eten blijft een feestje.”

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...