Het bewuste bakboek Andere Koek

Andere koek

Het foodplatform Food Bandits bracht 25 oktober het bewuste bakboek Andere koek uit. Vrijwel alle recepten zijn gluten- en lactosevrij, vegan en met alleen natuurlijke suikers. Ideaal voor mensen die plantaardig eten of een voedselallergie hebben en toch lekker willen snoepen.

Andere koek

Voor mensen met een lactose- of glutenallergie of die een plantaardig dieet volgen is het een uitdaging zijn om deze producten te vermijden en bijvoorbeeld een taart of pannenkoeken te bakken. In het bakboek Andere koek staan meer dan 60 bewuste recepten die grotendeels plant based en allergeenvrij zijn. Van brownies en aardbeientaart tot klassieke wafels en tiramisu. In het boek staan niet alleen recepten. Ook geven de Food Bandits tips over foodstyling en fotografie.

Food Bandits

De Food Bandits bestaan uit Suus, Johann en teckel Moos. Zij starten vijf jaar geleden met dit foodplatform. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend wegens hun heerlijke free-form-recepten en prachtige foodstyling en fotografie.

Dit boek is te koop bij Boek-plus.nl, de online boekhandel van Vakbladen.com die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Ga naar: Andere koek.

Lees ook
Heel Holland Bakt Kinderbakboek 2

Heel Holland Bakt Kinderbakboek 2

Heel Holland Bakt 2019-2020-winnaar Anouk heeft het ‘Heel Holland bakt Kinderbakboek’ geschreven. Dat is verschenen in een serie, waaronder ook ‘Heel Holland Bakt Mee’, ‘Heel Holland bakt Thuis’, ‘Heel Holland Bakt Brood’ en ‘Heel Holland Bakt Appeltaart’.

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Vijf structuren, samengebracht in één gebakje, dat is ‘Pure chocolate’: een krokante bodem, chocoladebiscuit, chocoladecrémeux, chocolademousse en een glaçage gourmand. Je kunt het geheel, afhankelijk van het seizoen, voorzien van een passende decoratie. Deze variant past bij de eindejaarsperiode, maar wees zelf creatief en verras je clientèle met een...

Patisserie van de bakker

Patisserie van de bakker

Na ‘Een boek over brood’ komt Issa Niemeijer-Brown nu met een boek over patisserie. Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Bakker Issa Niemeyer laat in ‘Patisserie van de bakker’ zien dat er ook een ander soort patisserie is.